Meyer-Chaffaud stelt het publiek centraal

Soul #1 Audience

De Zwitser Jérôme Meyer en de Française Isabelle Chaffaud delen een groot deel van hun danscarrière, met achtereenvolgende verbintenissen met het Ballet du Grand theatre de Genève, de Batsheva Dance Company en het Nederlands Dans Theater I. Als choreografenduo Meyer-Chaffaud vieren ze met hun nieuwste voorstelling 15 jaar samenwerking met Korzo. Het koppel staat bekend om hun nieuwsgierigheid en maatschappelijke betrokkenheid en ze treden graag buiten de begaande paden.

In SOUL #1 Audience staat de toeschouwer centraal. De voorstelling richt zich niet alleen tot het publiek, maar neemt de ziel van het publiek tot onderwerp. Moderne dans wordt soepel afgewisseld met comedy en citaten van Voltaire. De performers nodigen u uit in een speels debat rond filosofische ideeën en sociale thema’s en doorbreken de schotten tussen u en hen radicaal.

De eerste voorstellingen vinden plaats in de Korzo zaal op 10, 11 en 12 februari. Vanaf maart is de productie ook in andere steden te zien. Klik hier voor meer informatie en speeldata. 

 

 
Delen:
Projecten

Laat je inspireren

Bekijk alle projecten

Brieven uit de oorlog

In ‘brieven uit de oorlog’ maken we kennis met bekende en minder bekende kinderen die zich staande hielden door te schrijven. Een voorstelling vol hoop, Bekijk project

Hanzedagen

De 37e Internationale Hanzedagen in Kampen, van 15 t/m 18 juni 2017. Bekijk project
Madama Butterfly ontpopt zich tot schoolmusical

Vlinder leert kinderen opera

In de Overijsselse schoolklassen ontpopt de opera Madama Butterfly zich tot Vlinder... Bekijk project
Drie concerten op loopafstand

Wandelconcert

Ga op 4 september op wandelroute langs drie concertlocaties in Joods Amsterdam, met drie gerenommeerde ensembles. Museum Geelvinck organiseert het eerste Bekijk project

Ontvang het laatste nieuws