Bas Kosters has got it covered

Bas Kosters, Mode Stipendium winnaar 2018, creëerde speciaal voor ons 80ste jubileum de cover van het Cultuurfonds Magazine. Bekijk het maakproces en meer.

Het eindresultaat!

Benieuwd naar de speciale Cultuurfonds Magazine jubileumeditie? Vraag een proefexemplaar aan, of word donateur. Als Cultuurfonds-donateur ondersteun je natuur-en cultuurprojecten en ontvang je automatisch het Cultuurfonds Magazine vol inspirerende interviews en artikelen over kunst, cultuur, het verenigingsleven, design, literatuur en meer. 

Mode Stipendium 2018 winnaar

Bas Kosters mocht in 2018 het Mode Stipendium in ontvangst nemen. Het Mode Stipendium van het Cultuurfonds is de grootste modeprijs van Nederland.

Bas Kosters houdt cultuur levend

In augustus 2020 startte het Cultuurfonds de Houd cultuur levend-actie om geld in te zamelen voor de cultuursector en de cultuurmakers, die extra hard zijn geraakt door de pandemie. De actie werd ondersteund door vele bekende en minder bekende mensen, waaronder Hedy d'Ancona, Anton Corbijn, Jeangu Macrooy en Frits Sissing. Ook Bas Kosters sprak zich uit over het belang van cultuur.