A3ana Fonds

Het mogelijk maken van alle vormen van kunst, cultuur en natuur waarbij de grenzen worden opgezocht.
A3ana Fonds
Fotocredits:
Sanja Marusic

Bijna twintig jaar was Adriana Esmeijer de leading lady van het Cultuurfonds. En elke dag legde zij de lat hoog, heel hoog. “Ik heb me met plezier en vol overgave aan het Cultuurfonds gewijd.” 

Als dank voor haar werkzaamheden voor het Cultuurfonds is er een Fonds op Naam ingesteld. Adriana heeft ervoor gekozen om met dit fonds projecten met een innovatief karakter te ondersteunen, op alle werkterreinen van het Cultuurfonds.

U kunt samen met Adriana, cultuur levend houden en bijdragen aan het A3ana Fonds dat na haar vertrek is ingesteld. Op deze pagina vindt u ook een prachtig persoonlijk interview met Adriana door Dionne Stax naar aanleiding van haar vertrek in 2020.


Voor CultuurFondsen op Naam gelden dezelfde richtlijnen als voor het Cultuurfonds. Na ontvangst van een aanvraag bekijkt het Cultuurfonds of ondersteuning uit een van de CultuurFondsen op Naam mogelijk is, deze fondsen kunnen niet apart aangeschreven worden.

Door het A3ana Fonds gesteunde projecten

Zelf een fonds instellen?

Met een CultuurFonds op Naam kunt u veel betekenen voor cultuur en natuur in Nederland. Kies zelf een mooie bestemming voor uw geld. Er zijn vele mogelijkheden om een fonds op te zetten.

Meer weten