Cultuurfonds Kampen

Het financieel ondersteunen van vernieuwende en onderscheidende projecten op het gebied van kunst en cultuur in Kampen. Aanvragen worden behandeld door het Prins Bernhard Cultuurfonds Overijssel.
Cultuurfonds Kampen

Per 1 mei 2015 hebben de Gemeente Kampen en het Prins Bernhard Cultuurfonds het Cultuurfonds Kampen gelanceerd. Het fonds ondersteunt vernieuwende projecten op het gebied van kunst en cultuur in Kampen.  

Aanvragen voor een cultureel project in Kampen?

Wilt u een bijdrage vragen lees dan eerst de richtlijnen van Cultuurfonds Kampen. Alleen rechtspersonen en andere personen kunnen een financiële bijdrage voor een project aanvragen, zoals amateurkunstverenigingen, culturele stichtingen en organisaties, (individuele) kunstenaars  of bewonersinitiatieven (bijvoorbeeld community art projecten).    

Kijk hier voor het aanvraagformulier en de deadlines voor het  inzenden van aanvragen. U kunt deze vinden onder de provinciale afdeling Overijssel.

Wilt u Cultuur stimuleren in Kampen?

Financieel bijdragen aan cultuur in Kampen is heel eenvoudig via ons online crowdfunding platform. Ook is het mogelijk om met een minimale gift van €1.000 Cultuurfonds Kampen te ondersteunen. Meer dan de helft van de gift is vaak aftrekbaar van de belasting.  

Antwoorden op veel gestelde vragen kunt u hier vinden.

Voor vragen over geven of aanvragen kunt u contact opnemen met Henk Schaafsma via tel 038 3332451 email hrs@schaafsmaenpartners.nl of met cultuurmakelaar Eléon de Haas via tel
06 23040169 email info@cultuurmakelaar.com  

Door het Cultuurfonds Kampen gesteunde projecten

Overijsselmuziektheater

Hanzedagen

Van 15 tot en met 18 juni 2017 staat Kampen in het teken van de Internationale Hanzedagen. Vier dagen theater, kunst en muziek in het centrum van Kampen.

Bekijk project

Zelf een fonds instellen?

Met een CultuurFonds op Naam kunt u veel betekenen voor cultuur, natuur en wetenschap in Nederland. Kies zelf een mooie bestemming voor uw geld. Er zijn vele mogelijkheden om een fonds op te zetten.

Meer weten