Cultuurfonds Kampen

Dit fonds is voor vernieuwende en onderscheidende projecten op het gebied van kunst en cultuur in Kampen. Het is opgezet van en voor de lokale gemeenschap door de gemeente Kampen met lokale ambassadeurs en het Cultuurfonds. Alle inwoners en bedrijven worden uitgenodigd om bij te dragen aan dit fonds om zo cultuur in Kampen te stimuleren.
Cultuurfonds Kampen

Wilt u Cultuur stimuleren in Kampen?
Financieel bijdragen aan cultuur in Kampen is heel eenvoudig via ons online crowdfunding platform. Ook is het mogelijk om met een minimale gift van €1.000 Cultuurfonds Kampen te ondersteunen. Meer dan de helft van de gift is vaak aftrekbaar van de belasting.  

Aanvragen?
De projecten moeten de cultuurparticipatie bevorderen en innovatief zijn in vergelijking met het bestaande aanbod. Een aanvraag moet voldoen aan de voorwaarden van Cultuurfonds Kampen. 

Bekijk de inzendtermijnen van afdeling Overijssel.Gebruik vervolgens het aanvraagformulier. Stuur deze altijd zowel per e-mail als per post. Pas dan nemen wij uw aanvraag in behandeling.

Antwoorden op veel gestelde vragen kunt u hier vinden.

Voor vragen over geven of aanvragen kunt u contact opnemen met Henk Schaafsma via tel 038 3332451 email hrs@schaafsmaenpartners.nl of met cultuurmakelaar Eléon de Haas via tel
06 23040169 email info@cultuurmakelaar.com  

Voor CultuurFondsen op Naam gelden dezelfde richtlijnen als voor het Cultuurfonds. Na ontvangst van een aanvraag bekijkt het Cultuurfonds of ondersteuning uit een van de CultuurFondsen op Naam mogelijk is, deze fondsen kunnen niet apart aangeschreven worden.

Door het Cultuurfonds Kampen gesteunde projecten

Overijsselmuziektheater, dans en film

Hanzedagen

Van 15 tot en met 18 juni 2017 staat Kampen in het teken van de Internationale Hanzedagen. Vier dagen theater, kunst en muziek in het centrum van Kampen.

Bekijk project
Overijsselbeeldende kunst

IJsselbiënnale

Internationale kunstroute langs de IJssel van Doesburg tot Kampen. Tot en met 24 september 2017.

Bekijk project

Zelf een fonds instellen?

Met een CultuurFonds op Naam kunt u veel betekenen voor cultuur, natuur en wetenschap in Nederland. Kies zelf een mooie bestemming voor uw geld. Er zijn vele mogelijkheden om een fonds op te zetten.

Meer weten