Cultuurfonds Kampen

Dit fonds is er voor vernieuwende en onderscheidende projecten op het gebied van kunst en cultuur in Kampen. Het is opgezet voor de lokale gemeenschap door de gemeente Kampen en het Cultuurfonds.
Cultuurfonds Kampen

Ambassadeurs gezocht!
Heb jij een warm kloppend hart voor kunst en cultuur in Kampen? Cultuurfonds Kampen zoekt ambassadeurs, die helpen met het beoordelen van aanvragen voor vernieuwende en onderscheidende projecten.

Meedoen voor Kampen
Bijdragen aan dit fonds kan via ons online crowdfunding platform

Of u kunt met een minimale gift van 1000 euro Cultuurfonds Kampen ondersteunen.   

Aanvragen
Aanvragen kan via het Cultuurfonds Overijssel.

Partners
Cultuurfonds Kampen is partner van Maatschappij tot Nut van ‘t Algemeen, departement Kampen. De Maatschappij tot Nut van het Algemeen, departement Kampen ondersteunt en stimuleert lokale culturele instellingen en initiatieven. Onderlinge samenwerking met het Cultuurfonds Kampen is daar een belangrijk onderdeel van.

Voor CultuurFondsen op Naam gelden dezelfde richtlijnen als voor het Cultuurfonds. Na ontvangst van een aanvraag bekijkt het Cultuurfonds of ondersteuning uit een van de CultuurFondsen op Naam mogelijk is, deze fondsen kunnen niet apart aangeschreven worden.

Door het Cultuurfonds Kampen gesteunde projecten

Overijsselmuziektheater, dans en film

Hanzedagen

Van 15 tot en met 18 juni 2017 staat Kampen in het teken van de Internationale Hanzedagen. Vier dagen theater, kunst en muziek in het centrum van Kampen.

Bekijk project
Overijsselbeeldende kunst

IJsselbiënnale

Internationale kunstroute langs de IJssel van Doesburg tot Kampen. Tot en met 24 september 2017.

Bekijk project

Zelf een fonds instellen?

Met een CultuurFonds op Naam kunt u veel betekenen voor cultuur, natuur en wetenschap in Nederland. Kies zelf een mooie bestemming voor uw geld. Er zijn vele mogelijkheden om een fonds op te zetten.

Meer weten