Goei The en Haack Fonds

Talent op het werkterrein van het Cultuurfonds kan bij dit fonds terecht, in het bijzonder talent met een scheppend karakter. Op het gebied van ambachten, architectuur, muziek en vormgeving, bij voorkeur door middel van vervolgopleidingen, in binnen- en buitenland die de ontwikkeling van talent bevorderen.
Goei The en Haack Fonds

Het fonds van Gerard Haack en Henk Goei Thè is uitgelicht in de documentairefilm De Moderne Mecenas. Bekijk het fragment over hun fonds en studente Annelou Jansen, die op het punt staat om te vertrekken naar Australië, waar ze verder kan studeren door de steun van het fonds:

Voor CultuurFondsen op Naam gelden dezelfde richtlijnen als voor het Cultuurfonds. Na ontvangst van een aanvraag bekijkt het Cultuurfonds of ondersteuning uit een van de CultuurFondsen op Naam mogelijk is, deze fondsen kunnen niet apart aangeschreven worden.

Door het Goei The en Haack Fonds gesteunde projecten

Zelf een fonds instellen?

Met een CultuurFonds op Naam kunt u veel betekenen voor cultuur en natuur in Nederland. Kies zelf een mooie bestemming voor uw geld. Er zijn vele mogelijkheden om een fonds op te zetten.

Meer weten