W-ISH Fonds

Het financieel ondersteunen van projecten voor opkomend talent in hiphopdans, breakdance en andere bewegingsculturen van de urban arts (inclusief straatsporten als freerunning of skaten) dat zich artistiek wil ontwikkelen.
W-ISH Fonds
Fotocredits:
ISH Dance Collective: Elements of Freestyle

Het W-ISH Fonds is in het leven geroepen door ISH Dance Collective, die de Cultuurfondsprijs 2020 wonnen. Met dit fonds steunt ISH de urban arts in de breedste zin van het woord: breakdance, hiphopdans en bewegingsculturen binnen de dans en sport.

Ook een freerunner of inline skater die zich wil ontwikkelen op artistiek vlak, door vanuit een urban expertise het theater in te willen, kan hieronder vallen.

Elements of Freestyle

Bekijk hieronder the making of van de theatervoorstelling 'Elements of Freestyle', waarin founding father en artistiek leider Marco Gerris van ISH Dance Collective vertelt over het artistieke proces van deze voorstelling, waarin urban arts en street skills naar het theater worden gebracht.

Bijschenken

Wil je bijschenken aan het W-ISH Fonds? Dat kan op https://w-ishfonds.geefaanfonds.nl/. Overweeg je een (periodieke) gift te doen vanaf € 1.000,- of meer dan kun je dat regelen via het formulier voor periodieke schenkingen.

Voor CultuurFondsen op Naam gelden dezelfde richtlijnen als voor het Cultuurfonds. Na ontvangst van een aanvraag bekijkt het Cultuurfonds of ondersteuning uit een van de CultuurFondsen op Naam mogelijk is, deze fondsen kunnen niet apart aangeschreven worden.

Zelf een fonds instellen?

Met een CultuurFonds op Naam kunt u veel betekenen voor cultuur, natuur en wetenschap in Nederland. Kies zelf een mooie bestemming voor uw geld. Er zijn vele mogelijkheden om een fonds op te zetten.

Meer weten