Voorbeelden acties/deelnemers Mobiele Collecte 2021

Enkele voorbeelden van deelnemers en acties:

Ruïne van Brederode

Op zaterdag 29 mei gaat de Ruïne van Brederode weer deels open: vanaf dit weekend is ook de Playmobiltentoonstelling ‘Strijd om Holland’ te zien. Van de Slag bij Vlaardingen in 1018 en de geschiedenis van Holland tot het Koninkrijk der Nederlanden van vandaag de dag. Met een leuke speurtocht voor jong en oud.

Zij doen met de mobiele Anjeractie. De opbrengst komt ten goede aan de Ruïne van Brederode, de Tentoonstelling en de activiteiten. Met een gift ‘adopteer’ je een playmobilpoppetje uit de tentoonstelling. Jouw eigen ridder of jonkvrouw.


KunstKlank

Vanuit haar eigen productiehuis in Noordwijk ontwikkelt KunstKlank sinds 1998 artistieke concepten. KunstKlank heeft hierbij lokale producties met een landelijke uitstraling voor ogen, die onuitwisbare herinneringen achterlaten. En is mede hierdoor een uitstekend platform gebleken om jong talenten te helpen zich verder te ontwikkelen.

Al sinds de oprichting van KunstKlank heeft talentvolle lokale jeugd een belangrijke rol gespeeld bij de uitvoering van de succesvolle KunstKlank projecten. Kunst en cultuur zijn belangrijke elementen in de ontwikkeling van een kind.

Daarom organiseert KunstKlank deze zomer een familievoorstelling en kunstroute voor kinderen op Landgoed Calorama in Noordwijk. Bijdragen uit de mobiele collecte maken het mogelijk om dit plan tot leven te laten komen en bereikbaar voor alle kinderen in Noordwijk.


Muziekvereniging St. Gregorius

Muziekvereniging St. Gregorius uit Kwintsheul Zuid-Holland laat met de Mobiele Collecte geld op voor hun nieuwe locatie. St. Gregorius is een Heulse vereniging welke al sinds 1927 bestaat. Al meer dan 90 jaar lang maken jong en oud samen muziek in deze Westlandse kern. De vele afdelingen die de vereniging rijk is, maken dat er een breed muzikaal aanbod gegeven kan worden aan zowel ervaren als onervaren muzikanten. 


De vereniging repeteert hier buiten om extra aandacht te vragen voor de collecte