Geef aan Kickstart Cultuurfonds!

Vóór 30 juni 2021! Om de cultuursector snel te helpen.

Dat de nood in de culturele sector hoog blijft, blijkt uit de grote hoeveelheid aanvragen die bij Kickstart Cultuurfonds blijft binnenstromen. Uw bijdrage is dus meer dan welkom!  Alle bedragen, van groot tot klein, zijn tot 1 juli 2021 welkom en komen meteen ten goede aan producenten, muziekpodia, musea en theaters die aanvragen indienen om hun publiek straks weer veilig en coronaproof te kunnen ontvangen.

Kies een bedrag:
Uw gegevens:
Wilt u weten wat wij doen met uw persoonsgegevens? Lees dan ons privacy statement.

Alle aanvragen en toekenningen

Op www.kickstartcultuurfonds.nl staat een overzicht van alle toekenningen en is te zien welke categorieën op welke momenten een aanvraag kunnen indienen.

Partners

Kickstart Cultuurfonds is een initiatief van de BankGiro Loterij, VSBfonds, Prins Bernhard Cultuurfonds en de VandenEnde Foundation en werkt samen met ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW) en private cultuurfondsen Stichting Droom en Daad, Fonds 21, Ammodo, Zadelhoff Fonds/Zadelhoff Cultuur Fonds/Fonds Neven en Nichten van Zadelhoff, Stichting Elise Mathilde Fonds, Elisabeth Strouven Fonds, Stichting Zabawas en Gravin van Bylandt Stichting.

Meer Kickstart Cultuurfonds nieuws?

Hier lees je het laatste nieuws van Kickstart Cultuurfonds!