Donateursexcursie: ga mee naar 'PARADYS Oranjewoud'

Exclusief voor onze donateurs is er op zaterdag 30 juli 2022 een excursie naar Paradys. In en rondom voormalige landgoederen, vorstelijke tuinen en natuurschoon ontdekt u het werk van gerenommeerde kunstenaars.
Deze actie eindigt op 31/07/2022.
Donateursexcursie: ga mee naar 'PARADYS Oranjewoud'
Fotocredits:
Thomas Vaer Fotografie

Honderd dagen lang zijn de bossen van Oranjewoud het decor van een bijzondere kunsttentoonstelling: Paradys. In en rondom voormalige landgoederen, vorstelijke tuinen en woest natuurschoon ontdek je het werk van gerenommeerde kunstenaars. Waar anders is beeldende kunst zo op haar plek als in deze bijzondere, maar ook historisch beladen omgeving? 

Paradys brengt beeldende kunst uit alle hoeken van de wereld naar Oranjewoud om deze idylle uit te dagen. Curator Hans den Hartog Jager nodigde vijftien internationale topkunstenaars uit om nieuw werk te maken, geïnspireerd door de omgeving en de rijke geschiedenis van Oranjewoud. Alles is mogelijk: van kritisch commentaar op de buitenwereld en de macht die deze plek heeft geschapen tot pogingen om een plek als Oranjewoud nog mooier, nog paradijselijker te maken.

Ga mee naar Paradys

Exclusief voor onze donateurs is er op zaterdag 30 juli 2022 een excursie naar Paradys.

Na ontvangst bij Parkhotel Tjaarda, een heerlijke lunch en een inleiding op de tentoonstelling, neemt een bevlogen rondleider u mee langs enkele hoogtepunten van de tentoonstelling. Daarna kunt u de rest van de bijzondere kunsttentoonstelling te bezoeken.

Het programma

12.00- 12.30ontvangst met koffie/thee in Parkhotel Tjaarda in Oranjewoud
12.30 -13.30lunch met broodjes en soep gevolgd door inleiding op de tentoonstelling
13.30- 14.30met rondleider bezoeken we te voet enkele hoogtepunten van Paradys
14.30einde programma, mogelijkheid om de rest van de tentoonstelling te bezoeken

Bestel nu je ticket(s) via Eventbrite en ga mee!

Bestel kaarten