Korting op De Drie Musketiers in het Amsterdamse Bostheater

Theatergroep De Warme Winkel pakt deze zomer uit met haar bewerking van de klassieker 'De Drie Musketiers' van Alexandre Dumas uit 1844. Het drietal staat al meer dan een eeuw symbool voor tomeloze moed en eergevoel. De Warme Winkel geeft door slapstick en spektakel een frisse draai aan dit middeleeuws epos met een spetterende zomervoorstelling in het Amsterdamse Bostheater.
Actie: 11 juli 2019
Korting op De Drie Musketiers in het Amsterdamse Bostheater
Fotocredits:
door Sofie Knijff

"Het spelplezier spat ervan af bij deze absurdistische interpretatie van de roman van Alexandre Dumas, die volstrekt niet serieus wordt genomen," aldus de recensie van NRC Handelsblad.

“Lekker tegendraads en verrukkelijk toneel voor verstrooiing en vertier,” aldus de recensie in de Volkskrant.

“Een flitsende theateravond met veel spektakel, schermduels, briesende paarden, mannenbondjes, eergevoel en romantiek. [...] Maar zoals de te verwachten heeft De Warme Winkel vrijpostig gemorreld aan het genre spektakelstuk en aan onze verwachtingspatronen," aldus de recensie in het Parool.

Bezoek de voorstelling met korting!
Lezers van Cultuurnieuws krijgen 4 euro korting per kaartje voor de voorstellingen op dinsdag en woensdagen. 

Hoe werkt het? Ga naar tickets van het Amsterdamse Bostheater, en kies uw datum naar voorkeur op een dinsdag of woensdag. Op de pagina van de betreffende dag kiest u voor 'tickets'. Bij het pop-up scherm dat verschijnt kunt u linksboven de promotiecode invoeren. De code is: D3MPRB