Nieuwe projecten gezocht in Oene en omgeving!

Op 7 mei 2019 kunt u vanaf 19.30 uur vragen stellen over aanvragen bij het Cultuurfonds Gelderland in Cultuurhistorisch Museum Oene. De aanleiding voor de informatieavond is het nieuwe, particuliere Oene Fonds dat projecten gaat ondersteunen op het gebied van cultuur en natuur in Oene (Veluwe).
Oene, 26 april 2019
Nieuwe projecten gezocht in Oene en omgeving!
Fotocredits:
Maarten Sepp

Geïnteresseerden worden geïnformeerd over het Oene Fonds en de algemene voorwaarden om in aanmerking te komen voor een bijdrage van het Cultuurfonds Gelderland. Aangezien de informatie voornamelijk een algemeen karakter heeft, staat de avond ook open voor organisaties in de regio rondom Oene.

Oene fonds
Het fonds draagt graag bij aan uitzonderlijke projecten op het gebied van cultuur en natuur in de volle breedte, zoals muziek, (cultuur)historie, natuur, beeldende kunst, erfgoed en cultuur- of natuureducatie. Ook kan het fonds bijdragen aan de kosten voor bijvoorbeeld apparatuur die voor culturele zaken wordt gebruikt, instrumenten en museale inrichting.

Komt u langs?
Het Cultuurhistorisch Museum Oene stelt haar locatie beschikbaar. Wilt u de bijeenkomst bijwonen? Dan zien wij u graag op 7 mei aan de Houtweg 40, 8167 PL Oene. Vanaf 19.00 uur is het museum open en vanaf 19.30 uur wordt informatie verstrekt. U hoeft zich hiervoor niet van tevoren aan te melden. Wij zien u graag komen!

Voor algemene informatie kunt u kijken op de pagina van Cultuurfonds Gelderland.