Winactie: Een mogelijk begin van veel

'Een mogelijk begin van veel' is een ontmoeting met 29 dichters in woord en beeld. Een poging vat te krijgen op het wonderlijke proces van het dichten. Maak als donateur kans op dit werk van fotograaf Bianca Sistermans en schrijver Hester van Hasselt. Zij maakten samen eerder 'Hier besta ik. In eenzaamheid gestorven' over de dichters van de Eenzame Uitvaart.
Deze actie eindigt op 21/12/2021.
Winactie: Een mogelijk begin van veel

'Een mogelijk begin van veel' is een bijzonder boek met 29 portretten van dichters in woord en beeld: interviews, gedichten, stillevens en correspondentie.

In dit boek weerklinkt een veelstemmig geluid uit het hedendaagse poëzielandschap. Met foto's, interviews en gedichten van Delphine Lecompte, Bernard Wesseling, Remco Campert, Pieter Boskma, Mustafa Stitou, Menno Wigman, Bernke Klein-Zandvoort, Lieke Marsman, Kira Wuck, Rozalie Hirs, Antjie Krog, Maarten van der Graaff, Anneke Brassinga, Hafid Bouazza, Miek Zwamborn, K. Schippers, Ted van Lieshout, Bette Westera, Edward van de Vendel, Anne Vegter, Sasja Janssen, Kreek Daey Ouwens, Radna Fabias, Ghayath Almadhoun, Alfred Schaffer, Vrouwkje Tuinman, Joost Oomen, Ester Naomi Perquin en Eva Gerlach.

Winactie

We mogen 3 boeken verloten onder onze donateurs. Wil je kans maken? Stuur dan vóór 21 december 2021 een mail naar acties@cultuurfonds.nl met in de onderwerp regel ‘Een mogelijk begin van veel' en in de mail je naam en adres.

Niet gewonnen? Volgende keer beter! Dit boek kun je ook bestellen via Singel Uitgeverijen.