Winactie: het Groote Museum

In 2030 wil ARTIS een voorbeeld in duurzaamheid zijn en een breed publiek inspireren en stimuleren verantwoordelijk met de natuur om te gaan. Op 12 mei 2022 is het daarom het Groote Museum geopend, waar jaarlijks 200.000 bezoekers de eerste stap zetten naar een duurzamer leven en een leefbare toekomst voor de aarde. Maak als donateur kans op entree tickets!
Deze actie eindigt op 12/12/2022.
Winactie: het Groote Museum

Van communicerende planten tot een wedstrijdje met een chimpansee of een geurtunnel waar herkenning en ontroering elkaar afwisselen: je gaat op een persoonlijke expeditie, kriskras door het museum.

We leven in een tijd waarin de invloed van de mens tot in iedere uithoek van de aarde merkbaar is. Klimaatverandering, milieuvervuiling en biodiversiteitsverlies zijn complexe uitdagingen. Niet iedereen overziet welke rol hij of zij daarin speelt. Het Groote Museum geeft antwoord op de dringende behoefte aan inzicht, overzicht en handelingsperspectief. Want we weten uit de klimaatpsychologie: pas als je begrijpt hoe je verbonden bent met al het leven op aarde, kun je nadenken over welke rol je wilt spelen in dat geheel. Het Groote Museum bezorgt je in de Expeditie een nieuwe kijk op jezelf en op de toekomst, en maakt je in de Werkplaats klaar om meteen aan de slag te gaan.

Bijdrage Cultuurfonds

Het Cultuurfonds heeft 60.000 euro bijgedragen aan het Groote Museum.

Winactie

Wil jij kans maken op tickets? We mogen 5 x 2 tickets weggeven aan donateursStuur vóór 12 december 2022 een mail naar acties@cultuurfonds.nlmet in de onderwerpregel 'Groote Museum' en in de mail je naam en adres, en maak kans!