Winactie: Theaterproductie Digital Ducttape

DIGITAL DUCTTAPE is een theatervoorstelling van HipSick. Het is een dwaaltuin waarin de schoonheid van de maakbare identiteit wordt gevierd. Centraal staat het idee dat social media kan bijdragen aan het uitdragen van een veelheid aan identiteiten, het showcasen van kwetsbaarheid en een openheid zonder schaamte. Benieuwd? Maak als donateur kans op kaarten!
Winactie: Theaterproductie Digital Ducttape

DIGITAL DUCTTAPE

“Mijn ̦͍̂͆ͯ̊̓ͅ telefoon ̦͍̂͆ͯ̊̓ͅ is ̦͍̂͆ͯ̊̓ͅ als ̦͍̂͆ͯ̊̓ͅ een ̦͍̂͆ͯ̊̓ͅ wit ̦͍̂͆ͯ̊̓ͅ blad. ̦͍̂͆ͯ̊̓ͅ Het ̦͍̂͆ͯ̊̓ͅ zit ̦͍̂͆ͯ̊̓ͅ vastgetaped ̦͍̂͆ͯ̊̓ͅ aan ̦͍̂͆ͯ̊̓ͅ mijn ̦͍̂͆ͯ̊̓ͅ bestaan. ̦͍̂͆ͯ̊̓ͅ Als ̦͍̂͆ͯ̊̓ͅ ik ̦͍̂͆ͯ̊̓ͅ mijn ̦͍̂͆ͯ̊̓ͅweerspiegeling op het scherm zie vergeet ik wie ik ben. Ik bepaal wie ik ben. Ik ben een himbo.we hebben meer HIMBO'S nodig. ALLEEN DENKEN AAN JEZELF ER MOOI UITZIEN JEMOOI VOELEN NEP EN NAÏEF ZIJN EN NIET TEVEEL IN JE HOOFD. HIMBO ZIJN IS EENMEDITATIE. VANAF NU ALLEEN ME-TIME. ALLEEN WORK-OUTS, SPIEREN KWEKEN,ONS LICHAAM VERKOPEN AAN HET INTERNET. EEN HIMBO ZIJN IS DE TOEKOMST. IKBEN KLAAR VOOR MIJN CLOSE-UP. ̦͍̂͆ͯ̊̓ͅFOTOGRAFEER ̦͍̂͆ͯ̊̓ͅME ̦͍̂͆ͯ̊̓ͅBEZWEET ̦͍̂͆ͯ̊̓ͅEN ̦͍̂͆ͯ̊̓ͅMESSY” 

Betreed het labyrint en verken de ruimte tussen virtualiteit en lichamelijkheid. Accepteer devloeibaarheid van je bestaan en omarm kunstmatige zelfpresentatie als zelfexpressie. Samenvieren we de schoonheid van onze geconstrueerde identiteit.a̎ͤ̓̆c̮̫͆̂̀̿c̸͖̦͂e̴͓͚̰͊͝p̴͓͚̰͊͝t̷̤̒͛y̷̤̒͛ȯu̴̫͚͖͙͓͚̰ͫͨ̂̔͋͊͝r̸͖̦͂f̵̞̜̬̲̠̠̹̅̑̃͘aken̺̭̺̹̥éś̞̜̬̲̠̅s̶͚͇͊́̋

Bijdrage Cultuurfonds

HipSick maakt visuele, brutale voorstellingen met artistieke rauwheid en confronterende, persoonlijke onderwerpen. In DIGITAL DUCTTAPE beleef je hun vernieuwende en zeer persoonlijke invulling op het thema social media, authenticiteit en (gender)identiteit. Het Cultuurfonds heeft 10.000 euro bijgedragen, vanwege de vernieuwende technieken en het actuele thema van de voorstelling.

Kaarten winnen?

Wil jij kans maken op tickets? We mogen tickets weggeven voor 14/15/16/17 September om half 9 bij Brutus in Rotterdam. Stuur vóór dinsdag 13 september 2022 een mail naar acties@cultuurfonds.nl met in de onderwerpregel 'Digital Ducttape' en in de mail je naam en adres, en maak kans!