projecten
theater, dans en filmZuid-HollandRotterdam

Chicks And The City

In deze radioshow zijn jonge meiden betrokken en verantwoordelijk voor de productie, en bespreken zij alles wat hen aan het hart gaat. Luister het programma op woensdagavond tussen 19.00 en 20.00 uur op RTV Rijnmond. 

Natasja Morales
In 2005 bedacht Natasja Morales het concept van meidenradio als participatieproject voor haar werk als jongerenwerker. Haar idee was simpel en doeltreffend. Nu, 12 jaar later, is Chicks And The City een vertrouwd onderdeel van de woensdagavond in (regio) Rotterdam met een groot en breed publiek: van jong tot oud, van alle gezindten. 

Het programma
In het programma worden serieuze en minder serieuze onderwerpen behandeld en afgewisseld met frisse items zoals bijvoorbeeld showroddels in Chicks Boulevard  en de Chicks-Quiz waarbij mooie prijzen te winnen zijn. Chicks And The City nodigt ook gasten uit waaronder een ‘SuperChick’: een vrouwelijk rolmodel dat voor meiden als inspiratiebron dient. Uiteraard wordt er ook muziek gedraaid. Van Withney Houston tot de Culture Club en van Pink tot Caro Emerald!

Mannen en ouderen
De show is niet verboden voor mannen. In het item ‘Chicks versus Boys’ beantwoorden jonge mannen brutale vragen van de meiden en omgekeerd met doel het andere geslacht ‘beter te begrijpen’. In het item 'Vroeger was alles beter’ zetten we jongeren en ouderen tegenover elkaar met het doel deze 2 partijen van elkaar te laten leren.

Zelf een project steunen?

Geef ook

Meer projecten

Zuid-Hollandtheater, dans en film

Charlie en de kunst van het falen

Zwarte komedie, muziektheater en moderne clownsperformance

Bekijk project
Zuid-Hollandtheater, dans en film

FEEST

Een onaangepaste familie neemt het Maaspodium over

Bekijk project
Zuid-Hollandtheater, dans en film

Mooi Weer Spelen

30e editie van het Delftse straattheaterfestival.

Bekijk project
Zuid-Hollandtheater, dans en film

Circusstad festival

De voorstelling 'Camouflage' is tijdens het festival te zien in Theater Rotterdam.

Bekijk project