projecten
beeldende kunstLandelijk

CODA Paper Art

De biënnale tentoonstelling CODA Paper Art in CODA Museum Apeldoorn staat in het teken van het allerlaatste wat gemaakt is in de wereld van de papierkunst en – design. De editie van 2019 toont recent werk van papier en karton van 39 kunstenaars en ontwerpers, afkomstig van vijf continenten. Ontdek de pracht van papier van 10 juni tot en met 27 oktober.

Kensuke Koike
Van één papieren afbeelding of ansichtkaart maakt kunstenaar Kensuke Koike geheel nieuw beeld. Hij haalt voegt niet toe, maar ziet het als een uitdaging om van één geheel iets nieuws te maken met vaak een andere betekenis.


Kensuke Koike - Ikebana Woman 2017

Warren King
In 2010 bezocht Warren King voor het eerst China en reisde af naar de plek waar zijn familie woonde voor de burgeroorlog. In een groeiende reeks werken legt hij de bevolking van het dorp inwoner voor inwoner vast. Zijn werk hoe simpele dozen het basismateriaal kunnen vormen voor een unieke manier om de band tussen verleden en heden beter te kunnen begrijpen. 


Warren King - Grandfather's Friend and Arrival Times 2017

Anne ten Donkelaar
De sprookjesachtige paradijstuinen van Anne ten Donkelaar zijn wereldwijd bekend. De kleurrijke werken springen gelijk in het oog en nodigen uit om verder op onderzoek uit te gaan, goed te kijken en een eigen verhaal te verzinnen bij de verfijnde elementen en de collages als geheel. 


Anne ten Donkelaar - Flower Construction 100 - 2019

Zelf een project steunen?

Geef ook

Meer projecten

Landelijkbeeldende kunst

De Tranen van Eros: Moesman, surrealisme en de seksen

Bekijk project
Landelijkbeeldende kunst

Monet - Tuinen van verbeelding

Tentoonstelling Tuinen van verbeelding

Bekijk project
Landelijkbeeldende kunst

In the Age of Post-Drought

Tentoonstelling over wereldwijde waterproblematiek op Dutch Design Week

Bekijk project
Landelijkbeeldende kunst

Jonge Rembrandt - Rising Star

Tentoonstelling van het vroegste werk van Rembrandt

Bekijk project