projecten
muziekLandelijkRotterdam

Diverge

Rotterdam Unlimited presenteert dit jaar van 24 t/m 28 juli een nieuwe programmalijn, met aandacht voor seksuele- en gender diversiteit.

  • Jeangu Macrooy
  • Pink Oculus

Vier je eigen identiteit - dat is het centrale thema van Diverge, een stroming geïnspireerd op de Afropunk Lifestyle. Compleet met een voguing-wedstrijd in de Rotterdamse Schouwburg, een tentoonstelling in TENT, een afterparty in WORM en optredens van onder andere Lady Shaynah, Jeangu Macrooy, Jaskelis en Pink Oculus op het Schouwburgplein. 

Uniek aan dit project is de combinatie van mode en muziek, waarbij speciale aandacht uitgaat naar LHBTQ+ publieksgroepen met Afrikaanse of andere culturele achtergronden.

Zelf een project steunen?

Geef ook

Meer projecten

Landelijkmuziek

Sencity Festival 2022

Sencity Festival is een belevingsfestival geïnspireerd op het niet of minder kunnen horen van muziek. De zintuigprikkelende toepassingen die wij inzetten dragen derhalve bij aan de toegankelijkheid voor een bredere doelgroep.

Bekijk project
Landelijkmuziek

Stichting Ricciotti Ensemble jubileum

Het Ricciotti ensemble viert deze zomer zijn 51-jarig jubileum. Het onorthodoxe ensemble viert zijn gouden kroonjaar een jaar later met een feestelijke zomertournee.

Bekijk project
Landelijkmuziek

Songs for Freedom

In 2020 vierde Nederland ’75 jaar vrijheid’ om het einde van de Tweede Wereldoorlog te markeren. De Bevrijdingsfestivals zijn hier een belangrijke speler in, omdat we op 5 mei jaarlijks stilstaan bij de vrijheid die we in Nederland hebben. Daarom is er in 2019 in het teken van ‘75 jaar Vrijheid’ een provinciale songcontest opgezet en vanwege de coronamaatregelen hebben velen het project voortgezet in 2021.

Bekijk project
Landelijkmuziek

Muziekproductie 'Plant'

Muziekproductie PLANT

Bekijk project