projecten
muziekLandelijk

Dudok Quartet Signature Sessions

Het Dudok Quartet deelt maandelijks een opname van de Signature Sessions. Beluister alvast de eerste muzikale sessie, met het opzwepende nummer Sánta Ördög! Bekijk hieronder de video. 

In juni opende het Cultuurmakersfonds een nieuw loket voor projecten van makers die géén meerjarige overheidssubsidie ontvangen. Het Dudok Quartet greep deze gelegenheid met beide handen aan en kreeg een bijdrage voor hun project. Het Dudok Kwartet bestaat uit Judith van Driel en Marleen Wester op viool, Marie-Louise de Jong op viool en David Faber op cello.

Met een bijdrage van het Cultuurfonds kon een lang gekoesterde droom van het Dudok Quartet in vervulling gaan: het opzetten van een eigen concertserie waar plek is voor alle soorten muziek waarvan dit kwartet het verhaal willen delen. 

Muziek voor thuis

De muziek die het Dudok Quartet uitvoert, is grotendeels door de musici zelf bewerkt is voor strijkkwartet en vormt een aanvulling op de bestaande kwartetrepertoire. Voor het publiek dat onze live optredens voor nu moet missen, waaronder ook veel buitenlandse fans, is er een videoregistraties van de Signature Sessions laten maken. 

De eerste twee live-sessies zijn inmiddels achter de rug, voor de komende twee sessies op 10 december en 21 januari is een wachtlijst. Kijk voor meer info over de speeldata en terug te beluisteren uitvoeringen op dudokquartet.com.

Zelf een project steunen?

Geef ook

Meer projecten

Landelijkmuziek

Kindermuziekweek

Bekijk project
Landelijkmuziek

Talenttraject Jong Metropole

talenttraject Jong Metropole 2019/2020

Bekijk project
Landelijkmuziek

Le Guess Who? 2019

Het toonaangevende festival voor ontdekking, samenwerking en muzikaal grenzen verleggen.

Bekijk project
Landelijkmuziek

Méér muziek in de klas

Structureel muziekonderwijs voor alle 1,6 miljoen basisschoolkinderen

Bekijk project