projecten
beeldende kunstEindhoven

Dutch Design Week Routes

Hoe vind je je weg in de presentatie van ruim 2600 ontwerpers tijdens de Dutch Design Week? Met de verschillende designroutes! Kies je favoriet, óf ontwerp je eigen route op de website van DDW.

  • (W)ego, 2017.

New materials
De New Materials Route laat zien hoe ontwerpers niet alleen nieuwe producten ontwerpen, maar ook de materialen waar ze van gemaakt worden. Je zult experimenten tegenkomen op het gebied van circulariteit, biomaterialen, nieuwe esthetiek en materiaalonderzoek en –toepassingen.

Social Design
De Social Design Route onderzoekt hoe ontwerpers het sociale weefsel kunnen versterken, aandacht voor sociale vraagstukken kunnen creëren, helpen bouwen aan een inclusieve samenleving en nieuw cultureel gedrag helpen bevorderen.

Bio Design
De Bio Design Route voert je mee in het zich snel ontwikkelende gebied van het bio-design. Ontdek het verschil tussen ontwerpen met de natuur en het ontwerpen van nieuwe natuur.

Makers&Craft
De Makers & Craft Route verbindt design met hands-on creatie. De route voert je rechtstreeks naar het hart van de makers scene in Eindhoven en toont zowel nieuwe vormen van techno-ambacht als het beste op het gebied van ambacht en design.

Future Living
De Future Living Route laat zien hoe technologie helpt de wereld beter, gezonder en misschien ook socialer te maken – maar ook hoe wij worden gevormd door de technologie.

Architecture & Public Space
De Architecture & Publice Space Route belicht nieuwe designconcepten voor de toekomst van gebouwen, stedelijke vernieuwing en de openbare ruimte. Leer meer over circulariteit, technologie, het maken van steden met en voor mensen en nog veel meer.

Art & Collectables
De Art & Collectables Route bekijkt hoe de grenzen tussen design en kunst aan het vervagen zijn. Het laat zien dat design niet altijd een doel hoeft te hebben en ook als verzamelobject kan dienen.

Digital Route
De Digital Route onderzoekt de grenzen van de digitale en de fysieke werelden via design. De route geeft je inzicht in wat er gebeurt op het snijpunt van creativiteit, technologie en digitalisering.

Zelf een project steunen?

Geef ook

Meer projecten

Landelijkbeeldende kunst

Kabbala

Tentoonstelling over de kunst van de joodse mystiek

Bekijk project
Landelijkbeeldende kunst

Japans naakt

Tentoonstelling met Japanse naaktfotografie sinds de negentiende eeuw

Bekijk project
Landelijkbeeldende kunst

Carel Visser - Genesis

Retrospectief over de in 2015 overleden beeldhouwer

Bekijk project
Zuid-Hollandbeeldende kunst

De Woonkamers van Gouda Oost

Dubbeltentoonstelling met 40 portretten

Bekijk project