projecten
beeldende kunstEnschede

GOGBOT Festival 2017

Het GOGBOT Festival onderzoekt jaarlijks de rol van de actuele technologie. Dit jaar van 7 t/m 10 september in Enschede.

Deze editie, INTERGALACTIC, gaat over recente ontwikkelingen in de ruimtevaart en astronomie, zoals de ontdekking van steeds meer exoplaneten, geheel nieuwe zwaartekracht theorieën, de aanstaande commerciële ruimtevaart en reizen naar Mars, reizen naar andere sterren, deep space mining en meer. 

GOGBOT lanceert een uitgebreid programma met als hoogtepunt een enorme kunstmaan boven het centrum van de stad Enschede. Alle locaties zijn gratis toegankelijk, zowel de exposities, muziek en live-acts op de Oude Markt, symposium en speciale evenementen. 

Zelf een project steunen?

Geef ook

Meer projecten

Landelijkbeeldende kunst

Beautiful Distress

Deze kunstmanifestatie maakt psychisch lijden zichtbaar en maakt het publiek bewust van de beperkingen die een psychische ziekte met zich mee brengt.

Bekijk project
Landelijkbeeldende kunst

Gris Gris

Moderne tradities in sieraadvormgeving: een tentoonstelling in het Coda Museum. Van 3 september t/m 5 november 2017.

Bekijk project
Noord-Brabantbeeldende kunst

Stijlparade

Van 19 t/m 25 augustus in Park Mien Ruys: de Stijlparade. Ter ere van '100 jaar De Stijl' zindert het park van de activiteiten, met o.a. de openluchttentoonstelling 'Zitten is een Werkwoord'.

Bekijk project
Landelijkbeeldende kunst

Façade 2017

15 kunstenaars worden uitgenodigd om voor een openbare kunstroute in het centrum van Middelburg een nieuw werk te maken.

Bekijk project