projecten
muziekGroningen

Kamermuziekfestival Groningen

Stichting Kamermuziekfestival Groningen organiseert een nieuw kamermuziekfestival dat plaats zal vinden op 29 en 30 december 2021 in de Lutherse Kerk in Groningen.


Tussen Kerst en Oud & Nieuw zal een gloednieuw Kamermuziekfestival plaatsvinden in Groningen! De romantische, passievolle muziek van Johannes Brahms zal dit jaar uw hart verwarmen. Topmusici uit het hele land laten de allermooiste kamermuziek klinken van Brahms en zijn vrienden, tijdgenoten en inspirators. En dat in de prachtige intieme setting van de Lutherse Kerk met haar perfecte akoestiek.

Beitske de Jong van NPO Radio4 is uw reisleider tijdens het festival.

Meer informatie

Vanwege de maatregelen omtrent Covid 19, wordt er rekening gehouden met de 1,5 meter afstand in de kerk. Er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar, dus wees er snel bij! Kijk op de website van het festival voor meer informatie of kaarten!

Zelf een project steunen?

Geef ook

Meer projecten

Groningenbeeldende kunst

Stichting Museum Stad Appingedam

Vanaf 15 augustus tot en met 15 november is een bijzonder tentoonstellingsproject te zien in Eemsdelta. Sinds 1 januari 2021 zijn de gemeenten Appingedam, Delfzijl en Loppersum gefuseerd tot de gemeente Eemsdelta. Drie musea uit deze voormalige gemeenten willen de bezoekers kennis laten maken met het rijke culturele erfgoed door middel van schilderijen van onder andere de Groninger kunstkring De Ploeg.

Bekijk project
Groningenbeeldende kunstnatuurwetenschap/beurzen

AI: More Than Human

Expositie over artificial intelligence in Forum Groningen

Bekijk project
Groningentheater, dans en film

Jacques J. - De Musical

De musical over een kleine jongen uit Groningen, die een groot man werd in Nederland.

Bekijk project
LandelijkGroningentheater, dans en film

Gas, het verhaal van een vluchtige bodemschat

Theatervoorstelling over de aardgaswinning in Groningen van toneelgroep Jan Vos.

Bekijk project