projecten
theater, dans en filmLandelijk

Marvellous

Marvellous is een musical van Bos Theaterproducties over een groep superhelden in ruste die opnieuw voet aan de grond probeert te krijgen als redders van de mensheid. De voorstelling is geïnspireerd op de grote superheldencomics.

Marvellous
Na het succes van Watskeburt?! - de musical volgt er nu een opvolger van dezelfde makers: Marvellous, de eerste superhelden saga musical happening ter wereld! Marvellous wordt een muzikale ode aan het superheldengenre. Een grappig, spannend en ontroerend epos over de vraag wat het precies inhoudt om een superheld te zijn, met een flinke knipoog naar de succesvolle superheldenfilms.

Het verhaal
Het zijn van een superheld in deze tijd is geen pretje. Je speelt jezelf niet meer zo gemakkelijk in de kijker als vroeger. Destijds haalde je de krant met iets overzichtelijks als het verijdelen van een bankroof, maar kranten leest niemand meer. Na een heldendaad zak je dan ook snel naar onscrollbare dieptes in ieders tijdlijn. Onze superhelden hebben hun capes aan de wilgen gehangen en werken momenteel op een slaapverwekkend kantoor. De frustraties over dit saaie grijze leven lopen op en onder leiding van een van de vrouwelijke helden slaan ze de handen in een en creëren een Supervillain die alleen zij kunnen verslaan. Denken ze…

Zelf een project steunen?

Geef ook

Meer projecten

Landelijktheater, dans en film

The Protagonist

Surrealistische dansvoorstelling

Bekijk project
Landelijktheater, dans en film

George en Eran worden racisten

Actuele komedie over de gevoeligheden van het racismedebat

Bekijk project
Landelijktheater, dans en film

Motors - Huilen in je helm

Vriendschap en escapisme met motor als smeermiddel

Bekijk project
Landelijktheater, dans en film

IDFA on Stage

Vier documentaires mét podiumkunst

Bekijk project