projecten
beeldende kunstLandelijkAmsterdam

PAN Amsterdam

De PAN is de beurs voor kunst, antiek en design van 18 tot 25 november 2018 in de RAI Amsterdam. Laat je inspireren en verleiden door de vele duizenden kunstvoorwerpen in verschillende categorieën: klassieke oudheid, oude meesters, fotografie, hedendaagse kunst, antiek, en design.

De keuze van Erwin Olaf
Onder de naam 'De keuze van Erwin Olaf' heeft fotograaf Erwin Olaf (1959) een speciale tentoonstelling op de beurs samengesteld. Hij schoot een serie van acht portretten in combinatie met verschillende kunstwerken. In een labyrint van semi-transparante vitrages laat hij de bezoeker ronddwalen en presenteert hij zijn foto’s naast de objecten die op de foto staan. Zo is Blonde Sien - mede-eigenaar van het Jordanese café Rooie Nelis - op de foto gezet met de lamp die ontwerper Piet Hein Eek maakte van glas van het Franse merk Veronese.

Geniale vrouwen rondleiding
Speciaal naar aanleiding van het ‘99 geniale vrouwennummer’ organiseert kunsttijdschrift See All This een unieke rondleiding langs de geniale vrouwen die exposeren op de PAN. Op de besloten donderdagavond 22 november wordt een speciale rondleiding gegeven door Manuela Klerx, auteur van Ontroerend goed. Van kunst kijken naar kunst kopen, en Nicole Ex, hoofdredacteur van See All This.

Zelf een project steunen?

Geef ook

Meer projecten

Landelijkbeeldende kunst

Welkom Today

Inclusieve tentoonstelling over stadje Welkom in Zuid-Afrika

Bekijk project
Landelijkbeeldende kunst

NATURE – Design Triennial 2019

Wereldtop van designinnovaties in Kerkrade én New York

Bekijk project
Landelijkbeeldende kunst

Maria Lassnig - Ways of Being

Overzichtstentoonstelling van de Oostenrijkse kunstenaar

Bekijk project
Landelijkbeeldende kunst

Fashion Statements

Modetentoonstelling in het Amsterdam Museum

Bekijk project