projecten
muziekLandelijkUtrecht

Sencity Festival

‘In de beperking toont zich de meester'. Vanuit dat principe daagt de Sencity festival kunstenaars en artiesten uit om nieuwe mogelijkheden te onderzoeken. Op 30 maart 2019 vindt in TivoliVredenburg in Utrecht het Sencity Festival, waar met name dove en slechthorende jongeren muziek kunnen ruiken, voelen, proeven…én horen.

Sencity programma
Het programma staat vol muziekoptredens die op diverse manieren de zintuigen prikkelen. De emotie van de muziek is te beleven door de inzet van food-, text-, aromajockeys en signdancers. Er is een Sencity Talkshow met bijzondere gasten, waaronder de Vietnamese YouTube-ster Hii_een, Cas Wolters (Heel Holland Bakt) en de Amerikaanse dove danser Antoine Hunter. Daarnaast kun je leren flirten in gebarentaal, en er zijn theatervoorstelingen en interactieve kunstinstallaties waarbij taal géén rol speelt.

Sencity kids
Op vrijdag 29 maart is er Sencity Kids voor dove én horende kinderen van 8 t/m 12 jaar in TivoliVredenburg in Utrecht. Tijdens het evenement komen de kinderen op verschillende manieren in aanraking met muziek en met elkaars leefwereld. 

Zelf een project steunen?

Geef ook

Meer projecten

Landelijkmuziek

Internationale Koorbiënnale Haarlem

Internationaal festival voor vocale ensembles

Bekijk project
Landelijkmuziek

aus LICHT

Driedaagse opera naar componist Karlheinz Stockhausen

Bekijk project
Landelijkmuziek

Orfeo & Majnun

Stadsparade van Operadagen Rotterdam op 18 mei

Bekijk project
Landelijkmuziek

MOJO Backstage

Tentoonstelling over Delftse meester in de muziekindustrie

Bekijk project