projecten
beeldende kunstLandelijkAmsterdam

Sonic Acts Academy

De Sonic Acts Academy belicht de processen van artistieke kennisvorming. Uitwisseling staat centraal tijdens het driedaagse festival.

Door ervaring om te zetten in een academie van verbintenis en uitwisseling, creƫert Sonic Acts een speelse en stimulerend nieuw syllabus. Een plek om het experiment aan te gaan, zowel met theorie als in de praktijk.

De 2018 editie nodigt een breed scala aan kunstenaars, academici, activisten en curators uit. Ze bouwen samen aan nieuwe manieren van leren, buiten de druk van instellingen en klaslokalen om. Ze presenteren hun leerprocessen door middel van workshops, seminars, lezingen, optredens, filmvertoningen, zintuiglijke wandelingen en installaties.

Het programma vindt plaats op verschillende plekken in Amsterdam, zoals Dansmakers, de Tolhuistuin, het EYE filmmuseum, het Stedelijk Museum en de Rijksakademie.

Zelf een project steunen?

Geef ook

Meer projecten

Landelijkbeeldende kunst

Other Futures

Een niet-Westers perspectief op sciencefiction, met een multi-disciplinair festival.

Bekijk project
Landelijkbeeldende kunst

Tell Freedom

Kunsthal KAdE nodigt 15 jonge kunstenaars uit die zich verdiepen in de historie, het heden en de toekomst van Zuid-Afrika.

Bekijk project
Landelijkbeeldende kunst

Kunst is Lang

En het leven kort. Zo heet het online radioprogramma, waarin hedendaagse kunstenaars aan het woord komen.

Bekijk project
Landelijkbeeldende kunst

De wereld van Pyke Koch

Het Centraal Museum wijdt een grootse tentoonstelling aan Pyke Koch, vertegenwoordiger van het magisch realisme in Nederland.

Bekijk project