projecten
theater, dans en filmLandelijk

SSST!

In de peutervoorstelling SSST! (+2) nemen de toeschouwers plaats midden in het bos. Tussen boomstronken en mos kijk je naar de avonturen van deze drie jagers en het vogeltje. Een fantasie-prikkelende beleving met muziek, dierenpoppen en veel kiekeboe-effecten. De voorstelling van ROSE stories en Studio Figur gaat op 22 september in première in Theater de Meervaart in Amsterdam en speelt in seizoen 2019-2020 in theaters door heel Nederland.

SSST! We hebben een plan
De voorstelling met poppen en muziek en is geïnspireerd op Chris Haughtons succesvolle prentenboek Ssst! We hebben een plan. Midden in het bos, tussen de bomen en het gras, ontmoeten we drie jagers. SSST! Stil! Want ze hebben een plan. Ze gaan een vogel vangen, de mooiste en meest kleurrijke die ze ooit hebben gezien. Alleen lijkt het kleinste jagertje iets anders van plan te zijn…

ROSE stories
ROSE stories zet verhalen uit verschillende culturen om in tastbare projecten. Samen met de makers zorgen ze ervoor dat de projecten een succes worden en tegelijkertijd bijdragen aan een mooiere samenleving.

Studio Figur
Studio Figur is het jonge gezelschap van Noufri Bachdim en Pluck Venema. Met een verrassend samenspel van poppen, live video en muziek, nemen ze kinderen én volwassenen mee in  beeldende voorstellingen. Het belooft een nieuw, poëtisch geluid in het Nederlandse (jeugd)figurentheater te worden.

Zelf een project steunen?

Geef ook

Meer projecten

Landelijktheater, dans en film

Club Tweak

Cross-over tussen clubavond en dansvoorstelling tijdens Nederlandse Dansdagen

Bekijk project
Landelijktheater, dans en film

Da Bounce Urban Film Festival

Urban film festival voor een breed publiek

Bekijk project
Landelijktheater, dans en film

Ithaka Film Festival

Filmworkshopprogramma en festival voor nieuwkomers tussen 12 en 18 jaar

Bekijk project
Landelijktheater, dans en film

Eva Line de Boer

Charlotte Köhler Prijs 2019

Bekijk project