projecten
muziek

Theater in een bubbel

Plastique Fantastique creëert voor Oerol 2017 een enorme Bubbel, waarin de voorstelling Herz zal plaatsvinden.

De pilot-productie Seele/Herz van Oerol in samenwerking met LeineRoebana en Kate Moore was een groot succes met enthousiast publiek en geweldige recensies. In 2017 volgt het grote vervolg: Marco Canevacci van Plastique Fantastique creëert voor de voorstelling een enorme Bubbel, met plaats voor 250 mensen.

Door de gehele bubbel worden kleine luidsprekertjes in de wanden geplaatst. Tijdens het Oerol festival in 2016 op Terschelling werd geëxperimenteerd: hoe klinkt de bubbel? Hoe kan er in worden gedanst? Waait de bubbel niet weg? Dit jaar mondt dit onderzoek uit in een veelbelovende première van de voorstelling HERZ. De bubbel kan worden hergebruikt, en zal daarom ook naar andere locaties reizen.

Zelf een project steunen?

Geef ook

Meer projecten

Landelijkmuziek

150 Psalms

Internationaal marathonproject van het Nederlands Kamerkoor op Festival Oude Muziek. 1 en 2 september 2017, in TivoliVredenburg te Utrecht.

Bekijk project
Landelijkmuziek

Opera Hänsel und Gretel

De 19e-eeuwse sprookjesopera Hänsel und Gretel van Engelbert Humperdinck is van 4 tot en met 8 augustus te zien zijn in het openluchttheater De Pinkenberg in Velp.

Bekijk project
Limburgmuziek

World Music Concours 2017

Van 13 tot en met 31 juli is het World Music Councours, het internationale festival voor blaasmuziek in Kerkrade.

Bekijk project
Landelijkmuziek

Grachtenfestival 2017

Het Cultuurfonds ondersteunde verschillende programmaonderdelen van het Grachtenfestival 2017.

Bekijk project