Cultuurfonds Kampen zoekt ambassadeurs!

Heb jij een warm kloppend hart voor kunst en cultuur in Kampen? Cultuurfonds Kampen zoekt ambassadeurs, die helpen met het beoordelen van aanvragen voor vernieuwende en onderscheidende projecten.
21 februari 2019
Cultuurfonds Kampen zoekt ambassadeurs!

Ambassadeurs van Cultuurfonds Kampen
De acht tot tien ambassadeurs van Cultuurfonds Kampen zijn vertegenwoordigers, die aanvragen beoordelen aan de hand van vastgestelde criteria. Ambassadeurs worden ondersteund door een professionele cultuuradviseur. Het betreft een vrijwilligersfunctie.

  • Heb jij affiniteit met cultuur in brede zin? 
  • Ben je professioneel kunstenaar of neem je intensief deel aan een bepaalde culturele sector? 
  • Beschik jij over bestuurlijke kwaliteiten? 
  • Ben je in staat bij aanvragen verschillende belangen af te wegen en te beoordelen? 
  • Ben je communicatief vaardig? 
  • Kun je goed samenwerken? 
  • Heb je tijd om deel te nemen aan vergaderingen en andere activiteiten? 

Dan is het misschien wel iets voor jou om op te gaan treden als ambassadeur van het Cultuurfonds Kampen.

Het Cultuurfonds Kampen vergadert vier keer per jaar. Tijdens deze vergaderingen worden de aanvragen voor subsidie behandeld en beoordeeld. Ook wordt vier keer per jaar een spreekuur gehouden op zaterdag. Ambassadeurs worden geacht aanwezig te zijn bij de vergaderingen en deel te nemen aan de activiteiten.

Interesse?
Als je belangstelling hebt om als ambassadeur van het Cultuurfonds op te treden, stuur dan uw motivatie naar Secretariaat Cultuurfonds Kampen t.a.v. Leni van Ommen. Meer informatie op de website of bij Teun de Man, woordvoerder en ambassadeur Cultuurfonds Kampen (0644280973)

Procedure
De huidige ambassadeurs maken een selectie uit de binnengekomen brieven. Geselecteerden worden uitgenodigd voor een gesprek waarin een mogelijke geschiktheid wordt beoordeeld. Vervolgens wordt een keuze gemaakt uit de kandidaten en worden de nieuwe ambassadeur(s) gevraagd zich in te zetten voor het CFK.

Cultuurfonds Kampen
Het Cultuurfonds Kampen is er voor vernieuwende en onderscheidende projecten op het gebied van kunst en cultuur in Kampen. Het is opgezet voor de lokale gemeenschap door de gemeente Kampen. Het fonds beheert een som geld die jaarlijks wordt aangevuld door de gemeente Kampen en andere sponsoren. Het Cultuurfonds Kampen is ondergebracht bij het Prins Bernhard Cultuurfonds Overijssel.