Cultuurfonds Utrecht steunt 50 projecten in laatste kwartaal 2018

Cultuurfonds Utrecht heeft in de periode oktober tot december aan bijna 50 projecten een financiële bijdrage toegekend. In totaal werd een bedrag van € 133.945 toegewezen aan uiteenlopende natuur- en cultuurprojecten.
20 december 2018
Cultuurfonds Utrecht steunt 50 projecten in laatste kwartaal 2018
Fotocredits:
Zuilens Fanfare Corps

Stichting Parmando ontving €4.000 voor de realisatie van de documentairereeks “Utrechtse Architecten.” In vier documentaires van ongeveer 25 minuten zullen vier architecten uit de provincie Utrecht hun visie geven op architectuur en stedenbouw. 

Stichting Kannibaaltomaat kreeg €4.000 voor de muziektheaterproductie "GRRRRROENTEN 2.” Een gevarieerde collectie échte groenten komt zowaar tot leven in deze muziektheatervoorstelling voor iedereen vanaf 2 jaar.

Het Zuilens Fanfare Corps werd met €1.800 ondersteund voor “Selma - Een muzikale reis van Turkije tot Zuilen”. Deze muziektheaterproductie belooft een intercultureel en theatraal concert te worden, waarbij de traditionele Fanfare en Oost-Europa elkaar ontmoeten.

In de bijlage staat per gemeente aangegeven aan welke projecten ditmaal een bijdrage is toegekend door het Cultuurfonds Utrecht.