Utrechtse collectanten Anjeractie beloond

Drie verenigingen die in Utrecht het beste resultaat hebben behaald bij de Anjeractie 2018 zijn door Cultuurfonds Utrecht beloond met een cheque van € 1.000. Vertegenwoordigers van Smartofore, Scouting Rhenova, en Koninklijke Harmonie Doorn ontvingen de prijs uit handen van Commissaris van de Koning Willibrord van Beek.
22 januari 2019
Utrechtse collectanten Anjeractie beloond

Anjeractie-prijzen
Cultuurfonds Utrecht heeft een prijs ingesteld om nieuwe verenigingen te stimuleren zich in te zetten voor de Anjeractie én om trouwe collectanten voor hun inzet te belonen. Drie Utrechtse verenigingen die relatief gezien het meeste hebben opgehaald ten opzichte van eerdere jaren kunnen rekenen op een geldbedrag vrij te besteden van € 1.000 per vereniging.

Anjeractie
De Anjeractie is al meer dan 70 jaar dé manier voor culturele en natuurverenigingen om geld op te halen voor de eigen verenigingskas. Collecterende verenigingen mogen de helft van het opgehaalde bedrag benutten voor de eigen verenigingskas; de andere helft komt via het Prins Bernhard Cultuurfonds direct ten goede aan kunst, cultuur en natuur in de provincie. 

Heeft u ook interesse om deel te nemen aan de Anjeractie? Kijk op de website van de Anjeractie, of stuur een e-mail naar utrecht@cultuurfonds.nl.