ESNS PODCAST Zojuist vond ons eigen podcast panel tijdens de officiële conferentie van Eurosonic Noorderslag plaats Creëer jouw ultieme live ervaring daarover gingen we in gesprek met muziekjournalist

Podiumtips van pro’s

educatieproject The Live Coaches seizoen 3
Aangevraagd door
Stichting De Basis Nijmegen
Bijdrage
€ 16.500,00
Werkterrein
muziek

Hoe kun jij als artiest jouw unieke verhaal vertalen naar een live ervaring op het podium? The Live Coaches, Vincent de Raad en Melanie Esther, helpen je daarbij. In hun podcast gaan ze in gesprek met experts uit de live muziekindustrie en leren muzikanten hoe ze van hun optreden een onvergetelijke ervaring kunnen maken.

Van grote Nederlandse artiesten en de mensen die met hen werken, tot gerenommeerde muziekjournalisten en wetenschappers met een frisse blik van buitenaf, deze gesprekken bieden waardevolle inzichten en praktische tips die voorheen alleen beschikbaar waren voor artiesten met grote budgetten en platenmaatschappijen. Nu is deze kennis toegankelijk voor alle artiesten, jong en oud, ervaren en onervaren.

Benieuwd?

Luister de podcast!

Naast hun podcast bieden Vincent en Melanie ook live coaching en workshops aan, waarmee ze artiesten helpen hun unieke verhaal te vertalen naar een krachtige live ervaring op het podium.

GISMO

"Vincent en Melanie Esther hebben me laten inzien dat je niet moet proberen een artiest te ‘worden', maar de luisteraar/het publiek juist mee kunt nemen in jouw wereld, ook al heeft die wereld nog geen duidelijke vorm."

GISMO · artiest en coachee van The Live Coaches

Waarom steunt het Cultuurfonds The Live Coaches?

  • De podcast stimuleert artiesten om hun creativiteit te benutten en te groeien in hun vak.
  • Er is wereldwijd geen andere podcast met deze specifieke insteek.
  • The Live Coaches maakt kennis en ervaring toegankelijk voor iedereen.

Heb jij een goed idee voor een cultuurproject?

Doe een aanvraag bij het Cultuurfonds.