Amber Visser

Adviesmedewerker bij Fonds ZOZ

Ik ben Amber en ben pas afgestudeerd als theater- en filmdramaturg.

Als adviesmedewerker leer ik weer met een andere bril naar het maakproces van kunstprojecten kijken en dat zie ik als een aanvulling op mijn dramaturgieachtergrond. Ik waardeer de open en kritische blik van mijn collega’s, die resulteert in prettige en uitdagende overleggen waarin we elkaar goed scherp houden. Verder is het fijn toeven in ons nieuwe en kleurrijke kantoor in De Nieuwe Liefde, een plek die past bijhet Cultuurfonds en waar we hopelijk nog veel jaren met plezier zullen blijven.

4 A5 A5862

Als adviesmedewerker leer ik met een andere bril naar het maakproces van kunstprojecten kijken.

Isabella Sueur

Adviesmedewerker natuur en beurzen

Mijn naam is Isabella en sinds een aantal maanden ben ik werkzaam bij het Cultuurfonds als adviesmedewerker natuur en beurzen. Een deel van de tijd houd ik me bezig met de financiering van natuurprojecten, die bijvoorbeeld gericht zijn op het beschermen van bepaalde vogelsoorten of het aanleggen van meer groen in de buurt.

Een ander deel van de tijd help ik beursaanvragen van studenten beoordelen die een vervolgopleiding of een promotietraject in het buitenland willen volgen. Het is heel bijzonder om de ambitieuze plannen van de studenten te zien, en het is fijn om daar vanuit het Cultuurfonds aan bij te kunnen dragen.

We werken in een klein team inhoudelijk aan onze projecten, en daarbuiten is er een groter team vol gezellige collega’s die elkaar vanuit hun eigen expertise kunnen enthousiasmeren voor de Nederlandse cultuur en natuur. De werkruimten op kantoor zijn zo ingericht dat je de gezelligheid goed kunt opzoeken tussen het werken door.

4 A5 A6118 Enhanced NR

Een team vol gezellige collega’s die elkaar enthousiast maken voor de Nederlandse cultuur en natuur.

Kiki Rosingh

Adviseur Bestedingen Theater, Dans & Film

Ik werk nu iets meer dan een jaar bij het Cultuurfonds en heb het er zeer naar mijn zin. Ons kantoor zit in een fijn pand in het hippe Amsterdam-West met de allerleukste collega’s. Samen met de adviesmedewerker buig ik me over alle aanvragen die binnenkomen voor theater, dans en film.

Terwijl ik in de ochtend een aanvraag lees van een dansgezelschap, vergader ik in de middag met een jury van toneelschrijvers over een TheaterTekstTalent Stipendium. De volgende dag bezoek ik een door ons gesteund project en ’s avonds mag ik ook nog een prijs aan een documentairemaker uitreiken. Werken bij het Cultuurfonds is afwisselend en dynamisch. Bovendien werken we allemaal aan één mooi en onmisbaar doel: zoveel mogelijk kunst & cultuur voor iedereen!

4 A5 A6053

Samen werken we aan één mooi en onmisbaar doel: zoveel mogelijk kunst & cultuur voor iedereen!

Stijn de Koning

Adviseur schenken en geefkringen

Samen werken we hard om zo goed en veel mogelijk cultuur en natuur te kunnen ondersteunen. Dat doen we professioneel en met veel passie. Iedereen vindt elkaar in de gedeelde liefde voor cultuur en natuur. Een goed gesprek daarover heb je hier elke dag!

Investeren in cultuur; dat kan niet zonder onze schenkers. Met team fondsenwerving zetten we het werk van Cultuurfonds in het licht. Zodat bestaande en toekomstige relaties zien in welke projecten we investeren. Daarbij ontmoeten we veel verschillende mensen die samen goed willen doen, en dat is precies wat het werken hier zo leuk maakt.

4 A5 A6103 Enhanced NR

We ontmoeten veel verschillende mensen die samen goed willen doen. Dat is precies wat het werken hier zo leuk maakt.

Enthousiast?

Kom je bij ons werken?