Floris en Carla 094

Studeren aan het conservatorium in Zürich

MA Specialized Solo Performance aan Zürcher Hochschule der Künste te Zürich, Zwitserland
Aangevraagd door
Onstwedder
Bijdrage
€ 17.500,00
Werkterrein
muziek

De getalenteerde trompettist Floris Onstwedder kon dankzij een Cultuurfonds beurs zijn muzikale reis beginnen aan het bekende conservatorium in Zürich. Floris beschouwt zijn tijd in Zürich als een waardevolle en levensveranderende ervaring. Hij sprong in het diepe door naar het buitenland te gaan om zijn talent verder te ontwikkelen en zijn vaardigheden als solist te perfectioneren.

In de prachtige zalen van het conservatorium van Zürich, omringd door gelijkgestemde medestudenten, kon Floris zijn passie de vrije loop laten en zichzelf volledig onderdompelen in zijn muzikale roeping. Deze ervaring heeft niet alleen zijn artistieke groei gestimuleerd, maar ook zijn vermogen om zich aan te passen, grenzen te verleggen en zijn eigen weg te vinden in een nieuwe cultuur en omgeving.

Floris en Carla 081

Verder studeren dankzij een Cultuurfonds op Naam

Carla van Vugt en haar inmiddels overleden echtgenoot Laurent besloten meer dan twintig jaar geleden een eigen fonds op naam op te richten bij het Cultuurfonds. Een daad die voortkwam uit hun diepgewortelde liefde voor cultuur en de wens om anderen te helpen hun artistieke dromen te verwezenlijken. Floris Onstwedder is slechts één van de vele getalenteerde jonge musici die door dit fonds de kans kregen om hun passie te volgen.

Carla, die zelf heeft ervaren hoe het is om in het buitenland te wonen, begrijpt de uitdagingen en obstakels die muzikanten tegenkomen op hun pad naar succes. Ze bewondert de moed en toewijding van jonge talenten, die niet alleen muzikaal virtuoos moeten zijn, maar ook zichzelf moeten presenteren en hun eigen weg moeten banen in de complexe wereld van de muziek. Haar steun, zowel financieel als emotioneel, is een onmisbaar steuntje in de rug voor Floris en anderen, en versterkt hun geloof in zichzelf en hun vermogen om hun dromen te verwezenlijken.

Ook verder studeren in het buitenland

Vraag tussen 1 februari en 1 april een beurs aan!