Into the great wide open letters strand

Ontdek muzikaal talent op Vlie

Talent stage de Kuil ITGWO 2023
Aangevraagd door
Stichting Great Wide Open
Bijdrage
€ 10.000,00
Werkterrein
muziek

Een bruisend muzikaal avontuur staat op het punt te beginnen op Into The Great Wide Open 2023, één van de meest geliefde festivals in Nederland. Het festival lanceert einde zomer 2023 een gloednieuwe talentstage, een broedplaats waar jonge artiesten kunnen schitteren en ontdekt kunnen worden door een gepassioneerd publiek. Deze spannende toevoeging belooft een verfrissende ervaring te worden, zowel voor de opkomende talenten als voor de festivalgangers die staan te popelen om nieuw en opwindend talent te ontdekken.

Ondersteuning van jong talent

Into The Great Wide Open, gehouden op het idyllische Vlieland, is altijd al een evenement geweest dat het muzikale landschap van Nederland verrijkt met een eclectische mix van gevestigde artiesten en opkomende sterren. Het festival heeft een welverdiende reputatie opgebouwd als een plek waar creativiteit en ontdekking samenkomen, en deze nieuwe talentstage is een stap verder in het voortzetten van die traditie.

Deze talentstage biedt niet alleen een uitstekend platform voor opkomende talenten om hun muziek te delen, maar ook een unieke kans om in contact te komen met ervaren professionals uit de industrie. Zo krijgen ze waardevolle feedback en worden mogelijk deuren geopend naar verdere kansen en ontwikkeling van hun carrière.

Een stap in de toekomst

Met de toevoeging van deze talentstage bewijst Into The Great Wide Open zijn toewijding aan het ondersteunen van jonge muzikanten en het bevorderen van creatieve innovatie. Het festival dient als een brug tussen verschillende generaties en muziekstijlen, en dit nieuwe initiatief is een veelbelovende stap om het muzikale landschap van Nederland te blijven verrijken.

Voor het festivalpubliek betekent dit een opwindende gelegenheid om nieuwe geluiden te verkennen en te genieten van frisse, originele muzikale creaties. Into The Great Wide Open staat bekend om zijn intieme sfeer en het gevoel van verbinding tussen artiesten en publiek, wat de perfecte setting biedt voor het ontdekken van nieuw talent en het creëren van blijvende herinneringen.

Op Vlieland laat je je meevoeren door de klanken van de nieuwe generatie muzikanten en worden de sterren van morgen ontdekt op Into The Great Wide Open 2023!

Waarom steunt het Cultuurfonds de nieuwe talentstage van ITGWO?

  • Het festival is er voor jong talent in diverse kunstdisciplines, waaronder muziek. De talentstage is een uitstekende gelegenheid om opkomende muzikanten te ondersteunen.
  • De talentstage biedt jonge artiesten een uniek platform om hun vaardigheden te presenteren en feedback te ontvangen van zowel publiek als professionals, wat essentieel is voor hun groei en ontwikkeling.
  • Door jong talent te ondersteunen en in contact te brengen met een breder publiek, draagt het Cultuurfonds bij aan de diversiteit en vernieuwing van het Nederlandse muzieklandschap.

Heb jij een cultuurproject op het gebied van talentontwikkeling?

Doe de quickscan en kijk of jouw project in aanmerking komt voor een bijdrage!