Acties

deze actie eindigt op 18/10/2022

Winactie: 'Solar Futures'

Om de energietransitie te versnellen is volgens Marjan van Aubel een nieuw perspectief nodig. We moeten zonne-energie niet langer alleen als een techniek zien, maar als iets wat compleet geïntegreerd is in ons alledaagse leven. 'Solar Futures' is een publicatie van Marjan van Aubel over zonne-energie in relatie tot ontwerpen en hedendaags ontwerponderzoek. Van Aubel bespreekt toepassingen in verleden, heden en toekomst en gaat de dialoog aan met verschillende vakgebieden als architectuur, mode en industrieel ontwerp. Maak als donateur kans op deze bijzondere engelstalige publicatie.

deze actie eindigt op 18/10/2022

Winactie: 'Shooting the tiger'

'Shooting the Tiger' is een fotoproject en boek van Xiaoxiao Xu over het betoverende fenomeen Shehuo, een traditioneel Chinees feest dat het einde van het Chinese Nieuwjaar markeert. Maak als donateur kans op dit prachtige fotoboek!

deze actie eindigt op 14/10/2022

Uitverkocht: Donateursexcursie: Cello Biënnale Amsterdam

De tickets voor deze donateursexcursie zijn inmiddels helaas uitverkocht. De Cello Biënnale Amsterdam is een tien dagen durend internationaal muziekfestival rondom de cello. Op zondagmiddag 23 oktober is er, tijdens dit festival, een exclusief concert voor donateurs van het Cultuurfonds.

deze actie eindigt op 06/10/2122

Winactie: Theaterproductie Digital Ducttape

DIGITAL DUCTTAPE is een theatervoorstelling van HipSick. Het is een dwaaltuin waarin de schoonheid van de maakbare identiteit wordt gevierd. Centraal staat het idee dat social media kan bijdragen aan het uitdragen van een veelheid aan identiteiten, het showcasen van kwetsbaarheid en een openheid zonder schaamte. Benieuwd? Maak als donateur kans op kaarten!

deze actie eindigt op 06/10/2122

Winactie: Hortus Botanicus Leiden

De Hortus botanicus Leiden is de oudste botanische tuin van Nederland. Het Cultuurfonds heeft bijgedragen aan de renovatie van de vijver. Het nieuwe ontwerp voor de vijver is gemaakt door Marc van der Zwet van de firma Copijn, de landschapsarchitect die ook het ontwerp van de Chinese Kruidentuin en de Sterrewachttuin maakten. Als bedankje mogen wij toegangstickets verloten onder aan onze donateurs!

Vorige acties

Winactie: ARIA

let op: deze actie was geldig tot 02/08/2022

Winactie: Willem van de Velde & Zoon

let op: deze actie was geldig tot 24/08/2022

Winactie: Verschenen of verdwenen

let op: deze actie was geldig tot 19/07/2022

Winactie: Biophilia

let op: deze actie was geldig tot 09/08/2022

Donateursexcursie: ga mee naar 'PARADYS Oranjewoud'

let op: deze actie was geldig tot 31/07/2022

Winactie: kaarten voor het Bachfestival

let op: deze actie was geldig tot 08/06/2022

Blijf altijd op de hoogte

Altijd het laatste nieuws over cultuur en natuur