Acties

deze actie eindigt op 22/06/2121

Winactie: Bruynzeelwoningen in Suriname

Er was nog nooit een boek geschreven over de Bruynzeelwoningen die, met hun markante vormgeving, de wijken van Paramaribo domineren. De bouwpakketten konden snel en goedkoop in elkaar gezet worden en waren het toppunt van moderniteit. Met dit boek willen de auteurs de bijzondere geschiedenis van deze woningen vastleggen. Maak als donateur nu kans op 'Bruynzeelwoningen in Suriname' van Karolien Janssens en Marte Wierenga.

deze actie eindigt op 01/09/2021

WINACTIE: Strategische Interventies

Het Fort van Hoofddorp is gerestaureerd. Het voorheen ontoegankelijke forteiland is opnieuw ingericht en als landschap aan de stad toegevoegd. Hierover is het boek 'Strategische Interventies' verschenen.

deze actie eindigt op 01/09/2021

WINACTIE: De wraak van Diponegoro

De Javaanse oorlog en Indonesië’s gewelddadige gang naar onafhankelijkheid zijn het onderwerp van het bijzondere boek van historicus en Libris Geschiedenis Prijs winnaar Bossenbroek. In 'De wraak van Diponegoro' beschrijft hij de geschiedenis van Nederlands-Indië vanuit het perspectief van de hoofdrolspelers. Een bijzonder en nieuw perspectief. Ben jij benieuwd? Maak als donateur kans op dit magistrale epos.

deze actie eindigt op 01/09/2021

WINACTIE: Doe het toch maar

In haar geëngageerde poëziebundel 'Doe het toch maar' weet Babs Gons de vinger op pijnlijke plekken te leggen door de wereld te bevragen en de plooien van het leven te laten zien.

deze actie eindigt op 01/09/2021

WINACTIE: Haute Bordure

Met borduurwerk op hun kleding weten vrouwen én mannen al eeuwen de aandacht op zich te vestigen. De tentoonstelling 'Haute Bordure' in het Fries Museum belicht de fascinerende geschiedenis van vier eeuwen borduurwerk in de Nederlandse mode. De catalogus geeft context aan de hernieuwde belangstelling in borduren die enkele jaren geleden begon bij grote modehuizen.

Vorige acties

Winactie: FAKE ME HARD

let op: deze actie was geldig tot 01/07/2021

WINACTIE: Máxima Zorreguieta, Moederland

let op: deze actie was geldig tot 21/06/2021

Winactie: Verrassingspakket publicaties Cultuurfonds

let op: deze actie was geldig tot 21/06/2021

WINACTIE: Hoveniers van Oranje

let op: deze actie was geldig tot 01/06/2021

WINACTIE: Paul Celan - Verzameld werk

let op: deze actie was geldig tot 01/06/2021

Winactie: 'Imposter Enveloppen'

let op: deze actie was geldig tot 11/05/2021

Blijf altijd op de hoogte

Altijd het laatste nieuws over cultuur en natuur