Onze voorwaarden

Lees hieronder of je in aanmerking komt voor een beurs

    • Je bent afgestudeerd aan een instelling voor hoger onderwijs, als bachelor (hbo) of als master (wo). Heb je geneeskunde gestudeerd, dan moet je in het bezit zijn van het artsendiploma en/of aanvragen voor je PhD. Een buitenlands diploma moet in Nederland erkend zijn en gelijkwaardig zijn aan een Nederlandse bachelors- (hbo) of mastergraad (wo). Je kunt een aanvraag indienen als je in het laatste jaar van je huidige studie zit. Je mag ook een aanvraag doen als je al met je vervolgstudie in het buitenland bent begonnen.
    • Wij zien graag wat voor talenten je hebt. Stuur je cv, een portfolio, een motivatiebrief en referentiebrieven naar ons toe. Wij vragen om een cijfergemiddelde van een acht of hoger in je laatst afgeronde opleiding.
    • Om een beurs aan te kunnen vragen moet je of een Nederlandse nationaliteit hebben of minimaal 3 jaar in Nederland ingeschreven staan.
    • Heb je al eerder een beurs van ons ontvangen? Dan kun je helaas geen tweede beurs aanvragen.

Jonge aapjes bestuderen in Amerika. Brenda doet het, met een internationale studiebeurs van het Cultuurfonds.

AiO’s/OiO’s

Ben je AiO of OiO? Ook dan kun je in aanmerking komen voor een Cultuurfondsbeurs als je voor studie of onderzoek enige tijd in het buitenland moet verblijven. Wij verwachten wel dat je een deel van je maandelijkse salaris investeert in je buitenlandplannen.

Veelgestelde vragen

Het zeeleven bestuderen in Schotland. Kay doet het, met een internationale studiebeurs van het Cultuurfonds.

Nog vragen?

Als je vragen hebt, kun je een e-mail sturen naar Noa, Marisa of Isabella.

Doe je aanvraag!