Cultuurfonds Rumpt

Dit lokale fonds ondersteunt cultuur en natuur in Rumpt (Gld) en directe omgeving.
Cultuurfonds Rumpt

Het gaat om het mogelijk maken van bijzondere projecten, die anders niet van de grond komen omdat ze geen overheidssteun krijgen. Denk aan bijzondere concerten of voorstellingen en tentoonstellingen, herstel en behoud van cultuurhistorie, of het beschermen van de geschiedenis en het landschap met educatieprojecten.

Verenigingen en stichtingen die gevestigd of geworteld zijn in Rumpt, of in de directe omgeving actief zijn, kunnen een beroep doen op dit fonds.

Wilt u ook bijdragen aan Cultuurfonds Rumpt? Dat kan met een eenmalige gift, een periodieke schenking of met een nalatenschap.
U kunt een bijdrage aan het Cultuurfonds Rumpt overmaken via het online donatieplatform van het Prins Bernhard Cultuurfonds of via een periodieke schenking.

Voor CultuurFondsen op Naam gelden dezelfde richtlijnen als voor het Cultuurfonds. Na ontvangst van een aanvraag bekijkt het Cultuurfonds of ondersteuning uit een van de CultuurFondsen op Naam mogelijk is, deze fondsen kunnen niet apart aangeschreven worden.

Door het Cultuurfonds Rumpt gesteunde projecten

Zelf een fonds instellen?

Met een CultuurFonds op Naam kunt u veel betekenen voor cultuur en natuur in Nederland. Kies zelf een mooie bestemming voor uw geld. Er zijn vele mogelijkheden om een fonds op te zetten.

Meer weten