Vacatures

Vacature stagiair team Communicatie

Wij zoeken voor team communicatie per februari 2023 een stagiair.

Ben jij (HBO) student op het gebied van marketing, communicatie, media of journalistiek, ben jij zelfstandig, inititiefrijk en gemotiveerd? Als stagiair binnen het team Communicatie zal je dagelijks betrokken zijn bij het uitvoeren van redactionele taken, help jij mee events te organiseren en werk jij mee aan diverse campagnes. 

Bekijk hier de hele vacature!

Lid Algemeen Bestuur Flevoland

Wij zoeken voor de afdeling Flevoland per december 2022 een algemeen bestuurslid uit de gemeente Noordoostpolder met expertise geschiedenis & letteren.

Als lid van het Algemeen Bestuur van de afdeling Flevoland adviseer je, onder voorzitterschap van de heer L. Verbeek (commissaris van de Koning in Flevoland), samen met een inspirerende groep van negen experts viermaal per jaar over de ingediende aanvragen op het gebied van beeldende kunst, geschiedenis & letteren, monumentenzorg & erfgoed, muziek, theater, dans & film en natuur in de provincie Flevoland. 

Bekijk hier de hele vacature!

Bestuurslid Cultuurfonds Gelderland met aandachtsgebied muziek

Wij zoeken voor de afdeling Gelderland per 1 mei 2023 een nieuw bestuurslid Prins Bernhard Cultuurfonds Gelderland met als aandachtsgebied muziek.

Als bestuurslid neem je deel aan de bestuursvergaderingen die viermaal per jaar plaatsvinden. Hierin worden de besluiten genomen over de aanvragen van culturele organisaties voor financiële bijdragen. Daarnaast ben je lid van de voorbereidingscommissie waarin een preadvies wordt gegeven over de aanvragen. Deze commissie komt eveneens viermaal per jaar bijeen. Verder denk je mee over het te voeren beleid, ben je inzetbaar voor speciale projecten en draag je het werk van het Cultuurfonds uit in de Gelderse samenleving.

Bekijk hier de hele vacature!

Algemeen bestuurslid en penningmeester Cultuurfonds Limburg

Wij zoeken voor de afdeling Limburg per december een algemeen bestuurslid en penningmeester.

Als lid van het Algemeen Bestuur van de afdeling Limburg adviseer je, onder voorzitterschap van de heer E. Roemer (CdK Limburg), samen met een inspirerende groep van 11 experts viermaal per jaar over de ingediende aanvragen op het gebied van beeldende kunst, geschiedenis & letteren, monumentenzorg & erfgoed, muziek, theater, dans & film en natuur in de Provincie Limburg.

Bekijk hier de hele vacature!

Vacature Bestuurslid Noord-Holland regio Amsterdam

Wij zoeken voor de afdeling Noord-Holland per 1 januari 2023 een bestuurslid voor de regio Amsterdam. 

Als bestuurslid neem je vier keer per jaar deel aan de vergaderingen van het bestuur van het Prins Bernhard Cultuurfonds Noord-Holland, meestal op een vrijdagmiddag op het provinciehuis in Haarlem. In deze vergaderingen besluit je met een groep andere experts ingediende aanvragen op het gebied van beeldende kunst, geschiedenis & letteren, monumentenzorg & erfgoed, muziek, theater, dans & film en natuur in de provincie Noord-Holland. 

Bekijk hier de hele vacature!

Bestuurslid Theater en Dans Prins Bernhard Cultuurfonds Overijssel

Wij zoeken voor de afdeling Overijssel per 1 januari 2023 een bestuurslid theater en dans. 

Het bestuur bestaat uit 11 leden en komt viermaal per jaar bijeen. Tijdens deze vergaderingen besluit je samen met hen over de ingediende projecten op het gebied van beeldende kunst, geschiedenis en letteren, monumentenzorg, muziek, theater, dans en film, buurtcultuur en natuur in de provincie Overijssel.

Bekijk hier de hele vacature! 

Voorzitter adviescommissie Zuid-Holland (Noord)

Wij zoeken voor de afdeling Zuid-Holland per 1 maart 2023 een nieuwe voorzitter adviescommissie Noord, eveneens bestuurslid.

Als voorzitter van de adviescommissie Noord leid je viermaal per jaar een inspirerende groep van zes experts. Zij brengen advies uit aan het bestuur over de ingediende verzoeken om financiële steun aan projecten op het gebied van beeldende kunst, geschiedenis en letteren, monumentenzorg, muziek, theater, dans en film, buurtcultuur en natuur in de regio Noord.  

Bekijk hier de hele vacature!

(Vice) voorzitter adviescommissie Zuid-Holland (Zuid)

Wij zoeken voor de afdeling Zuid-Holland in per 1 januari 2023 een nieuwe (vice) voorzitter adviescommissie (Zuid), eveneens bestuurslid.

Als (vice) voorzitter van de adviescommissie Zuid leid je viermaal per jaar, samen met een collega, een inspirerende groep van zes experts. Zij brengen advies uit aan het bestuur over de ingediende verzoeken om financiële steun aan projecten op het gebied van beeldende kunst, geschiedenis en letteren, monumentenzorg, muziek, theater, dans en film, buurtcultuur en natuur in de regio Zuid.  

Bekijk hier de hele vacature!

Lid adviescommissie Zuid-Holland (Noord)

Wij zoeken voor de afdeling Zuid-Holland per 1 januari 2023 een lid adviescommissie Noord met expertise beeldende kunst en/of cultureel erfgoed.

De afdeling Zuid-Holland heeft twee adviescommissies, Noord en Zuid. Als lid van de adviescommissie Noord kom je viermaal per jaar in Den Haag bij elkaar met een inspirerende groep van zes experts. Samen met hen breng je advies uit aan het bestuur over de ingediende projecten op het gebied van beeldende kunst, geschiedenis en letteren, monumentenzorg, muziek, theater, dans en film, buurtcultuur en natuur in de regio Zuid. 

Bekijk hier de hele vacature!

Lid adviescommissie Zuid-Holland (Zuid)

Wij zoeken voor de afdeling Zuid-Holland per 1 januari 2023 een Lid adviescommissie Zuid met expertise beeldende kunst. 

Als lid van de adviescommissie Zuid kom je viermaal per jaar in Rotterdam bij elkaar met een inspirerende groep van zes experts. Samen met hen breng je advies uit aan het bestuur over de ingediende projecten op het gebied van beeldende kunst, geschiedenis en letteren, monumentenzorg, muziek, theater, dans en film, buurtcultuur en natuur in de regio Zuid.  

Lees hier de hele vacature!