Vacatures

Het Cultuurfonds heeft regelmatig vacatures voor betrokken professionals met hart voor cultuur en natuur.

Projectmedewerker Communicatie (24-32 uur)

Met jou als projectmedewerker kunnen we alle uitdagingen van 2019 aan! We hebben iemand nodig die ons ondersteunt bij het organiseren van prijsuitreikingen, bijeenkomsten en bij diverse communicatieprojecten. Geen detail mag jou ontgaan, elke planning ben jij volledig de baas. Jij zorgt ervoor dat het project binnen de tijd en volgens de afspraken wordt afgerond. 

Webcoördinator (24 -32 uur)

Ben jij de digitale duizendpoot die we zoeken? Word jij enthousiast van de functionele uitdagingen van digitale communicatie? En heb je een goed gevoel voor online content? Dan komen we graag met jou in contact! In deze functie begeef je je op het snijvlak van communicatie en techniek. Als coördinator website zorg je er samen met de communicatieadviseurs en webredacteur voor dat de informatie voor onze aanvragers, donateurs, schenkers en andere belanghebbenden altijd up-to-date en relevant is. Je bent het eerste aanspreekpunt voor aanpassingen aan de website en vertaalt deze door naar de functioneel beheerder & vormgever. Je levert nieuwe functionaliteiten binnen de deadline en getest en wel af bij de interne opdrachtgevers en ziet er op toe dat vorm, functionaliteiten en tone-of-voice voldoen aan de vereisten.

IT Projectleider (minimaal 32 uur)

Wij zijn op zoek naar een energieke en gedreven Senior IT Projectleider, die graag iets wil betekenen voor de cultuur, natuur en wetenschap. Als IT Projectleider bewaak je projectmanagementaspecten zoals geld, organisatie, kwaliteit, risico’s, informatie, tijd en techniek. Dit doe je met behulp van het door jou opgestelde projectplan. Je bent verantwoordelijk voor de interne en externe communicatie, activiteitenplanning en kwaliteitsborging. Je hebt meerdere IT-projecten onder je hoede en je levert hiermee een positieve bijdrage aan de doelstellingen van het Cultuurfonds.

Bestuursassistent (36-40 uur)

Door groei van de organisatie is op het hoofdkantoor in Amsterdam per direct een vacature voor een professionele en proactieve bestuursassistent. Je ondersteunt rechtstreeks de directeur/bestuurder en bestuurssecretaris, tevens plaatsvervangend directeur. Focus ligt op voortgangsbewaking, mee- en vooruitdenken en het signaleren, initiëren en coördineren van relevante acties. Je werkt hierbij nauw samen met de directiesecretaresse.

P&O Adviseur (minimaal 30 uur)

Voor het hoofdkantoor in Amsterdam zoeken we een gedegen P&O gesprekspartner voor leden van het management team. Je adviseert leidinggevenden en medewerkers over toepassing van de arbeidsvoorwaarden, beleid, wet- en regelgeving, werving & selectie en andere reguliere Human Resource-onderdelen. Je geeft advies over organisatievraagstukken, ondersteunt en begeleidt de organisatie bij de ontwikkeling, implementatie en uitvoering van het P&O beleid. Je bent zichtbaar in de organisatie, aanspreekbaar en toegankelijk. Collega’s kunnen bij jou terecht met vragen.