Vacatures

Adviesmedewerker Bestedingen (32 uur)

Het Prins Bernhard Cultuurfonds zoekt voor de werkterreinen Natuur, Monumentenzorg & Beurzen op het hoofdkantoor in Amsterdam per 1 maart 2018 een Adviesmedewerker Bestedingen die onze adviescommissies gaat helpen bij het toekennen van bijdragen aan projecten die bij ons een aanvraag doen.  

Profiel
We zoeken iemand met HBO+ werk- en denkniveau, die analytisch is, zorgvuldig werkt en die goed en flexibel om kan gaan met piekbelasting in het werk. Snel en vakkundig kunnen schrijven, formuleren en beargumenteren in het Nederlands is een vereiste. Ervaring met of groot enthousiasme over de genoemde werkterreinen is vanzelfsprekend. 

Verder moet je goed zijn in het werken met en functioneel beheren van systemen, zoals het CRM. Ervaring met projectmatig werken is een aanbeveling. 

De functie
Je komt te werken op de afdeling Bestedingen (16 medewerkers) en wordt direct aangestuurd door de Adviseurs Bestedingen. Samen met deze adviseurs ga je werken aan adviezen voor de commissies die de binnenkomende aanvragen beoordelen. Het gaat dan bijvoorbeeld om aanvragen voor studiebeurzen, herstelprojecten van bijzondere objecten, interieurs, monumenten en buitenplaatsen. Maar ook voor projecten op gebied van duurzaamheid, ontwikkeling van Nederlands cultuurlandschap, biodiversiteit en natuureducatie.

De belangrijkste taken van de Adviesmedewerker Bestedingen:

  • Beoordeelt een groot aantal aanvragen en schrijft adviezen voor de Adviescommissies van de werkterreinen waarvoor wordt gewerkt.
  • Voert overleg met de aanvragers over de projecten.
  • Neemt deel aan (een aantal van) de adviesvergaderingen van de betreffende Adviescommissies en legt daar gemaakte afspraken vast.
  • Informeert de betreffende commissie(s) schriftelijk en mondeling over de projecten 
  • Informeert aanvragers over het besluit over de aanvraag
  • Levert een bijdrage aan het evalueren van gerealiseerde projecten en de impact van de besteding hierop.
  • Levert een actieve bijdrage aan het functioneel (gebruikers) beheer van het CRM systeem (MS Dynamics).
  • Ondersteunt de betreffende Adviseurs bij diverse voorkomende taken.

Het soms buiten kantoortijden bezoeken van projecten, maakt onderdeel uit van de functie. Lees hier de uitgebreide beschrijving.

Arbeidsvoorwaarden
Het gaat om 32 uur per week, een aanstelling voor een jaar, vanaf 1 maart 2018, met uitzicht op een vast contract. Het Prins Bernhard Cultuurfonds kent goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 45,5 verlofdagen (bij fulltime dienstverband). Ook is er aandacht voor de inbreng van eigen ideeën en persoonlijke ontwikkeling. Het Prins Bernhard Cultuurfonds is gehuisvest in één van de mooiste monumentale panden aan de Herengracht in Amsterdam.

Interesse? 
Stuur een e-mail met je motivatie en cv onder vermelding van ‘sollicitatie Adviesmedewerker Natuur, Monumentenzorg & Beurzen’. Doe dat vóór vrijdag 26 januari 2018 naar info@cultuurfonds.nl.

Gesprekken met kandidaten voor deze vacature vinden plaats op dinsdag 6 februari 2018.

Voor meer informatie neemt u contact op met Wouter Steijn, hoofd Bestedingen, via telefoonnummer (020) 5206 130.

Voor vragen, neem contact op met:
Wouter Steijn
Hoofd bestedingen