Vacatures en stages

Stagiair online marketing

Ben jij als derde of vierde jaars student klaar om het online marketing werkveld te verkennen? Solliciteer dan nu naar de online marketing & communicatie stageplaats bij het Prins Bernhard Cultuurfonds.

Als stagiair(e) ondersteun je de senior communicatieadviseur op het gebied van SEO, sociale media, linkbuilding en content optimalisatie. We hebben een klein team en er is veel ruimte voor je eigen inbreng. Je gaat tijdens je stageperiode ontzettend veel leren op het gebied van online communicatie en marketing.

Je helpt bij de ontwikkeling van online campagnes en je denkt mee over nieuwe campagnes, waarna je de resultaten analyseert en rapporteert. Je houdt je bezig met SEO-optimalisatie; hoe kun je zo hoog mogelijk ranken in Google? En met content-optimalisatie, linkbuilding en online crowdfunding. Je denkt mee over creatieve sociale media strategieën en voert deze zelf uit. Middels betaalde promoties en inzet van aansprekende content genereer je meer traffic naar onze website.

Jouw profiel

  • Je volgt een relevante HBO/WO studie, in de richting van communicatie of marketing of commerciële economie
  • Startdatum: 1 september 2017 tot december/januari
  • Je hebt affiniteit met online marketing en data
  • Je bent een enthousiaste, gedreven en ondernemende stagiair
  • Je bent goed op de hoogte van online marketing ontwikkelingen en sociale media
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • Bovenal ben je leergierig en wil je alles weten over online marketing

Een uitdagende en leerzame stage binnen de culturele sector. Bij het Cultuurfonds is er veel ruimte voor je eigen inbreng en ideeën. Er heerst een informele werksfeer waar je jezelf kunt zijn. En niet geheel onbelangrijk: we bieden je een prima stagevergoeding van €300,- per maand op basis van 4 dagen in de week.

Over het Prins Bernhard Cultuurfonds

Het Prins Bernhard Cultuurfonds ondersteunt cultuur, natuur en wetenschap in Nederland.

Met financiële bijdragen, opdrachten, prijzen en beurzen stimuleren we bijzondere initiatieven en talent. Jaarlijks worden er meer dan 3.000 projecten ondersteund, allemaal met particulier geld. Als inspirator van hedendaags mecenaat geven wij onafhankelijk en deskundig advies over filantropie aan particulieren, bedrijven en stichtingen.

Ben jij enthousiast geworden?

Hebben wij jouw interesse gewekt en ben je benieuwd of wij een klik hebben? Stuur je motivatiebrief dan voor 31 juli naar y.hoogerwerf@cultuurfonds.nl en wie weet zien we je binnenkort op kantoor!

Voor vragen, neem contact op met:
Yvette Hoogerwerf
Senior communicatieadviseur
06 150 115 82
Y.Hoogerwerf@cultuurfonds.nl

Bestuursleden Groningen

Per 1 januari 2018 zoekt het Prins Bernhard Cultuurfonds Groningen nieuwe bestuursleden.
Bekijk de vacature voor deze vrijwilligersfunctie.

Voor vragen, neem contact op met:
Marianne Harmsen
Ambtelijk secretaris
(050) 316 49 36
groningen@cultuurfonds.nl