Vacatures

Lid Algemeen Bestuur Flevoland

Wij zoeken voor de afdeling Flevoland per december 2022 een algemeen bestuurslid uit de gemeente Noordoostpolder met expertise geschiedenis & letteren.

Als lid van het Algemeen Bestuur van de afdeling Flevoland adviseer je, onder voorzitterschap van de heer L. Verbeek (commissaris van de Koning in Flevoland), samen met een inspirerende groep van negen experts viermaal per jaar over de ingediende aanvragen op het gebied van beeldende kunst, geschiedenis & letteren, monumentenzorg & erfgoed, muziek, theater, dans & film en natuur in de provincie Flevoland. 

Bekijk hier de hele vacature!

Bestuursleden Groningen

Wij zoeken voor de afdeling Groningen per 1 januari 2023 bestuursleden met expertise (Nieuwe) media, beeldende kunst en natuur. 

Als bestuurslid besluit je onder voorzitterschap van René Paas, de commissaris van de Koning in de provincie Groningen, samen met een inspirerende groep van 8 experts, vier maal per jaar over de ingediende aanvragen op het gebied van beeldende kunst, geschiedenis & letteren, monumentenzorg & erfgoed, muziek, theater, dans & film en natuur in de provincie Groningen.  

Bekijk hier de hele vacature!

Voorzitter adviescommissie Zuid-Holland (Noord)

Wij zoeken voor de afdeling Zuid-Holland per 1 maart 2023 een nieuwe voorzitter adviescommissie Noord, eveneens bestuurslid.

Als voorzitter van de adviescommissie Noord leid je viermaal per jaar een inspirerende groep van zes experts. Zij brengen advies uit aan het bestuur over de ingediende verzoeken om financiële steun aan projecten op het gebied van beeldende kunst, geschiedenis en letteren, monumentenzorg, muziek, theater, dans en film, buurtcultuur en natuur in de regio Noord.  

Bekijk hier de hele vacature!

(Vice) voorzitter adviescommissie Zuid-Holland (Zuid)

Wij zoeken voor de afdeling Zuid-Holland in per 1 januari 2023 een nieuwe (vice) voorzitter adviescommissie (Zuid), eveneens bestuurslid.

Als (vice) voorzitter van de adviescommissie Zuid leid je viermaal per jaar, samen met een collega, een inspirerende groep van zes experts. Zij brengen advies uit aan het bestuur over de ingediende verzoeken om financiële steun aan projecten op het gebied van beeldende kunst, geschiedenis en letteren, monumentenzorg, muziek, theater, dans en film, buurtcultuur en natuur in de regio Zuid.  

Bekijk hier de hele vacature!

Lid adviescommissie Zuid-Holland (Noord)

Wij zoeken voor de afdeling Zuid-Holland per 1 januari 2023 een lid adviescommissie Noord met expertise beeldende kunst en/of cultureel erfgoed.

De afdeling Zuid-Holland heeft twee adviescommissies, Noord en Zuid. Als lid van de adviescommissie Noord kom je viermaal per jaar in Den Haag bij elkaar met een inspirerende groep van zes experts. Samen met hen breng je advies uit aan het bestuur over de ingediende projecten op het gebied van beeldende kunst, geschiedenis en letteren, monumentenzorg, muziek, theater, dans en film, buurtcultuur en natuur in de regio Zuid. 

Bekijk hier de hele vacature!

Lid adviescommissie Zuid-Holland (Zuid)

Wij zoeken voor de afdeling Zuid-Holland per 1 januari 2023 een Lid adviescommissie Zuid met expertise beeldende kunst. 

Als lid van de adviescommissie Zuid kom je viermaal per jaar in Rotterdam bij elkaar met een inspirerende groep van zes experts. Samen met hen breng je advies uit aan het bestuur over de ingediende projecten op het gebied van beeldende kunst, geschiedenis en letteren, monumentenzorg, muziek, theater, dans en film, buurtcultuur en natuur in de regio Zuid.  

Lees hier de hele vacature!