Vacatures

Het Cultuurfonds heeft regelmatig vacatures voor betrokken professionals met hart voor cultuur en natuur.

Webcoördinator (24 -32 uur)

Ben jij de digitale duizendpoot die we zoeken? Word jij enthousiast van de functionele uitdagingen van digitale communicatie? En heb je een goed gevoel voor online content? Dan komen we graag met jou in contact! In deze functie begeef je je op het snijvlak van communicatie en techniek. Als coördinator website zorg je er samen met de communicatieadviseurs en webredacteur voor dat de informatie voor onze aanvragers, donateurs, schenkers en andere belanghebbenden altijd up-to-date en relevant is. Je bent het eerste aanspreekpunt voor aanpassingen aan de website en vertaalt deze door naar de functioneel beheerder & vormgever. Je levert nieuwe functionaliteiten binnen de deadline en getest en wel af bij de interne opdrachtgevers en ziet er op toe dat vorm, functionaliteiten en tone-of-voice voldoen aan de vereisten.

IT Projectleider (minimaal 32 uur)

Wij zijn op zoek naar een energieke en gedreven Senior IT Projectleider, die graag iets wil betekenen voor de cultuur, natuur en wetenschap. Als IT Projectleider bewaak je projectmanagementaspecten zoals geld, organisatie, kwaliteit, risico’s, informatie, tijd en techniek. Dit doe je met behulp van het door jou opgestelde projectplan. Je bent verantwoordelijk voor de interne en externe communicatie, activiteitenplanning en kwaliteitsborging. Je hebt meerdere IT-projecten onder je hoede en je levert hiermee een positieve bijdrage aan de doelstellingen van het Cultuurfonds.

Bestuursleden voor Cultuurfonds Overijssel

Voor het bestuur van Cultuurfonds Overijssel zoeken we twee nieuwe bestuursleden, waarvan één met specifiek kennis van klassieke muziek in de provincie Overijssel. Als bestuurslid neemt u deel aan de bestuursvergaderingen die viermaal per jaar plaatsvinden. Verder denkt u mee over het te voeren beleid, bent u inzetbaar voor speciale (fonds wervende) projecten en draagt u het werk van het Cultuurfonds uit in de Overijsselse samenleving. Bent u geïnteresseerd in cultuur en natuur en goed op de hoogte van wat er op deze werkterreinen speelt in de provincie Overijssel, dan kunt u contact met ons opnemen.