Vacatures

Assistent Bestedingen Geschiedenis & Letteren

Voor het landelijk bureau in Amsterdam zijn wij per direct op zoek naar een assistent bestedingen Geschiedenis & Letteren. 

Heb jij affiniteit met het werkterrein Geschiedenis & Letteren, ben je precies, flexibel, enthousiast, zelfstandig en communicatief? Dan zoeken wij misschien wel jou!

Bekijk hier de hele vacature!

Lid adviescommissie Zuid-Holland

De afdeling Zuid-Holland van het Prins Bernhard Cultuurfonds is op zoek naar een lid voor hun adviescommissie met de expertise beeldende kunst. 

Heb jij de benodigde expertise op het gebied van beeldende kunst, een ‘frisse blik’ op het werkterrein en beschik je over een goed netwerk? Dan zoeken wij misschien wel jou!

Bekijk hier de hele vacature!

Lid adviescommissie Utrecht

De afdeling Utrecht van het Prins Bernhard Cultuurfonds is op zoek naar een lid voor hun adviescommissie met de expertise beeldende kunst. En een lid voor hun adviescommissie met de expertise podiumkunsten.

Heb jij de benodigde expertise op het gebied van beeldende kunst of podiumkunsten, een ‘frisse blik’ op het werkterrein en beschik je over een goed netwerk? Dan zoeken wij misschien wel jou!

Bekijk hier de hele vacatures!