Vacatures

Het Cultuurfonds heeft regelmatig vacatures voor betrokken professionals met hart voor cultuur en natuur.

Facilitair medewerker (30 uur p/w)

Ben jij een klantvriendelijke en representatieve, vrolijke en professionele facilitair medewerker? En vind je het elke dag weer leuk om de werkomgeving van de medewerkers van het Cultuurfonds goed op orde te houden en er voor te zorgen dat de relaties van het Cultuurfonds zich thuis voelen? Dan is dit de baan voor jou!

Bestuurslid Cultuurfonds Groningen (vrijwilligersfunctie)

Per 1 januari 2020 zoekt het Prins Bernhard Cultuurfonds Groningen een nieuw bestuurslid, die deskundig is op het werkterrein podiumkunsten; met ervaring als bestuurder; affiniteit met de werkterreinen cultuur, natuur en wetenschap; aantoonbare betrokkenheid met de Groningse samenleving en goede communicatieve eigenschappen in vergaderingen (open en direct).

Bestuursleden Cultuurfonds Gelderland (vrijwilligersfunctie)

Ben jij geïnteresseerd in cultuur of natuur en ben je op de hoogte van de theatersector of het natuurbeleid in Gelderland? En vind je het interessant om de culturele sector in Gelderland beter te leren kennen? Het Prins Bernhard Cultuurfonds Gelderland zoekt twee nieuwe bestuursleden, een met als aandachtsgebied theater en film en een met als aandachtsgebied natuur.