Ze zijn vooral bedoeld om Overijsselse amateurverenigingen de gelegenheid te geven professioneel voor de dag te komen bij hun optredens en uitvoeringen. En dat tegen een prijs ver beneden commerciële tarieven.

Ook non-profit organisaties, organisatoren van culturele evenementen, scholen, (sociaal-)culturele en maatschappelijke instellingen kunnen de apparatuur huren. Zij betalen daarvoor een iets hoger bedrag.

De ‘poolinstallaties’ zijn ondergebracht bij twee poolbeheerders. De namen en adressen vindt u hieronder. Bij hen kunt u de installaties bespreken. Maar dat niet alleen.

Zij adviseren u tevens over het gebruik en de mogelijkheden van de installaties. En ze leveren desgewenst een professionele man of vrouw ‘aan de knoppen’. Tot slot kunt u bij hen terecht voor het huren van losse podiumdelen.

De installaties zijn mobiel. Dat betekent dat ze nagenoeg overal inzetbaar zijn, zowel binnen als buiten. De poolbeheerders zijn thuis in groot en klein. U kunt bij hen één microfoon huren voor een intiem solo-optreden. Maar zij leveren evengoed een uitgebreide geluids- en lichtset voor een spetterende musical.

Is uw interesse gewekt? Neem dan contact op met een van de drie onderstaande poolbeheerders:

Salland

FACE | Events dEVENTer
Postbus 6300 | 7401 JH | Deventer
E: face@eventsdeventer.nl
www.eventsdeventer.nl/face
 

Noordwest Overijssel

Toneelvereniging De Rieverst
Jerry Bakker
Tel.: 0651584363
Email: penningmeesterderieverst@gmail.com