Ze zijn vooral bedoeld om Overijsselse amateurverenigingen de gelegenheid te geven professioneel voor de dag te komen bij hun optredens en uitvoeringen. En dat tegen een prijs ver beneden commerciële tarieven.

Ook non-profit organisaties, organisatoren van culturele evenementen, scholen, (sociaal-)culturele en maatschappelijke instellingen kunnen de apparatuur huren. Zij betalen daarvoor een iets hoger bedrag.

De ‘poolinstallaties’ zijn ondergebracht bij drie poolbeheerders. De namen en adressen vindt u hieronder. Bij hen kunt u de installaties bespreken. Maar dat niet alleen.

Zij adviseren u tevens over het gebruik en de mogelijkheden van de installaties. En ze leveren desgewenst een professionele man of vrouw ‘aan de knoppen’. Tot slot kunt u bij hen terecht voor het huren van losse podiumdelen.

De installaties zijn mobiel. Dat betekent dat ze nagenoeg overal inzetbaar zijn, zowel binnen als buiten. De poolbeheerders zijn thuis in groot en klein. U kunt bij hen één microfoon huren voor een intiem solo-optreden. Maar zij leveren evengoed een uitgebreide geluids- en lichtset voor een spetterende musical.

Is uw interesse gewekt? Neem dan contact op met een van de drie onderstaande poolbeheerders:

Salland

Stichting dEVENTer
Bram Janssen
Brink 89
7411 BX Deventer
+31 6 20 13 30 77

face@eventsdeventer.nl

Noordoost Overijssel

Toneelvereniging Vorie Vana
De heer C.J. Stuut
Oosterweg 12-1
7685 PC Beerzerveld
+31 523 251 790

cstuut23@hotmail.com

Noordwest Overijssel

Toneelvereniging De Rieverst
De heer B. de Weerd
Kerkweg 20
7955 AA IJhorst
+31 522 440 056

deweerd.bert@gmail.com