Winnaar 2023

Voor het uitwerken van zijn nieuwe tekst Multi-Love ontving toneelschrijver Ayden Carlo op 24 maart jl. het TheaterTekstTalent Stipendium 2023 van het Cultuurfonds, tijdens de opening van het nieuwe schrijversfestival Shakespeare is Dead.

'De aanzet tot het nieuwe stuk Multi-Love laat zien wat er kan gebeuren als de niche de norm wordt en biedt een nieuwe, verfrissende en spannende blik op polyamorie en normen en waarden. De tekst is levendig, theatraal en verrijkend voor zowel het schrijflandschap als de toneeltekstontwikkeling.'

TTT Jury

Ayden Carlo studeerde in 2013 af aan de opleiding Writing for Performance aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht. Sindsdien is hij actief als schrijver, o.a. bij Raymi Sambo Maakt, de Toneelmakerij, Theatergroep Aluin en Vanaf2 Producties. Hij schreef en bewerkte onder andere De Suriname Monologen - Dr. Sophie Redmond, Robbie & Roef (4+), Kirikou & Karaba de Toverheks (5+) en Twelfth Night (14+). Verder werkt hij als schrijfcoach o.a. met KIP Republic, Bijlmer Parktheater en Het Zuidelijk Toneel.

Vraag en antwoord

Vragen?

Cultuurfonds Portretten 1367
Jan Vos
Adviesmedewerker Theater, Dans en Film
jan.vos@cultuurfonds.nl