Het Cultuurfonds investeert elk jaar ruim 35 miljoen euro in cultuur en natuur. Dat geld gaat naar zo’n 3.500 projecten door heel Nederland, in het Caribisch deel van het koninkrijk en in Suriname. Dat doen we met de bijdrage van de VriendenLoterij en Nederlandse Loterij, van onze schenkers en donateurs en samen met onze partners.

Wat ga je doen?

Samen met het Hoofd HR zorg jij ervoor dat alle HR-processen soepel verlopen en dat medewerkers bij ons terecht kunnen voor allerlei (HR) zaken.

Je ondersteunt bij de werving en selectie van nieuwe medewerkers door vacatures uit te zetten, alle sollicitaties bij te houden en kandidaten uit te nodigen en per mail af te wijzen. Als nieuwe medewerkers worden aangenomen zorg je dat alle benodigde documenten aangeleverd worden, dat er een goede arbeidsovereenkomst is en dat de verdere onboarding goed verloopt. Je beheert de HR en Sollicitatie mailboxen en ziet erop toe dat elke vraag tijdig beantwoord wordt. Je stelt contracten op en verzorgt de correspondentie hierover naar medewerkers. Een andere belangrijke taak is dat je maandelijks zorgt voor de verwerking van mutaties en een correcte salarisafhandeling. Wij werken met een externe salarisadministrateur. Ook ben je aanspreekpunt voor de ARBO, verzuimverzekering en andere leveranciers van HR.

Wij geven de voorkeur aan kandidaten die onze organisatie meer divers maken. We geloven in de kracht van een inclusieve cultuur en vinden het belangrijk dat iedereen zichzelf kan zijn. Het maakt voor ons geen verschil waar je geboren bent, waar je in gelooft en van wie je houdt; het gaat erom wat je meebrengt voor onze organisatie.

Wat breng jij mee?

  • Je hebt een MBO/HBO denkniveau en een aantal jaren ervaring in een vergelijkbare HR functie/rol.
  • Je hebt kennis van relevante wet- en regelgeving.
  • Je hebt ervaring met een personeelsinformatiesysteem.
  • Je bent positief, dienstverlenend, accuraat, integer en je kunt je nieuwe zaken snel eigen maken.
  • Je spreekt en schrijft goed Nederlands.

Wat krijg je van ons?

  • Een contract van 6,5 maanden voor 28 uur per week. Deze vacature is zeker ook op ZZP/freelance basis in te vullen!
  • Een salaris tussen € 2.737,- en € 4.271,- bruto per maand op fulltime basis (40 uur per week), afhankelijk van je werkervaring.
  • Mooie secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een individueel keuzebudget (14,42%) dat je kunt laten uitbetalen of kunt inzetten om extra vakantiedagen te kopen, budget voor je persoonlijke ontwikkeling en de inrichting van je thuiswerkplek, een bijdrage in de ziektekosten, volledige reiskostenvergoeding, laptop en telefoon.
  • Een moderne en gezellige werkplek op een prachtige locatie in Amsterdam-West met flexplekken, zodat je je collega’s snel leert kennen. Wij werken hybride, wat wil zeggen dat wij deels op kantoor en deels vanuit huis werken.
  • Een organisatie met heel leuke en tevreden medewerkers. Onze medewerkers geven Het Cultuurfonds een 8,4 als werkgever en een 8,1 voor werkplezier.

Enthousiast geworden?

Dan zijn wij heel benieuwd wie jij bent! Stel jezelf aan ons voor en laat zien waarom jij een geweldige kandidaat bent voor deze functie. Doe dit op een manier die bij jou past. Dat mag met een brief en CV en ook met een filmpje of op een andere manier.

Je kunt vanaf nu solliciteren. Wij kijken elke week of we leuke sollicitaties binnen hebben gekregen en gaan gelijk in gesprek met sollicitanten waar wij enthousiast over zijn. Er is dus geen sluitingsdatum. Wij nodigen je van harte uit als jij enthousiast bent om zo snel mogelijk te solliciteren!

Vragen?

Cultuurfonds Portretten 513
Robin Verkaik
Hoofd HR
sollicitaties@cultuurfonds.nl