Wat meer dan twintig jaar geleden begon in een kelder in de Nijmeegse Hertogstraat, groeide via Doornroosje en de iconische Vasim-fabriek uit tot een van de grootste elektronische muziekevenementen van oostelijk Nederland. Hun industriële thuis heet tegenwoordig NYMA, voorheen bekend als het Vasim-terrein, een ruwe diamant die ze op hun duim kennen en bol staat van de creatieve ontwikkeling.

Wanneer de bladeren het beton raken, wordt het NYMA terrein voor Herfst Drift omgetoverd tot een dampende zee van kleur, kunst en genre-overstijgende toekomstmuziek.

Herfst Drift 2022

Gelderse Pauwenveer

In 2022 werd de Gelderse Pauwenveer gegeven aan Drift. De Gelderse Pauwenveer gaat in even jaren naar een cultuur- of natuurinstelling in Gelderland. Ieder jaar worden 3 instellingen genomineerd. De winnaar ontvangt € 25.000 en een kunstwerk van Niels van Bunningen. De andere twee genomineerden ontvangen ieder € 5.000.

Win kaarten voor Herfst Drift

Kans maken?

Het Cultuurfonds mag 2 x 2 kaartjes verloten aan donateurs voor Herfstdrift Festival op 24 en 25 november. Stuur vóór dinsdag 31 oktober een mail naar acties@cultuurfonds.nl met in de onderwerpregel 'Drift' en in de mail je naam en adres, en maak kans!