Beusmans-Jeurissen Fonds

Het financieel ondersteunen van projecten op de werkterreinen cultuur en natuur in de provincie Limburg, met een voorkeur voor Nieuwstad, Born, Sittard en omgeving.

Voor CultuurFondsen op Naam gelden dezelfde richtlijnen als voor het Cultuurfonds. Na ontvangst van een aanvraag bekijkt het Cultuurfonds of ondersteuning uit een van de CultuurFondsen op Naam mogelijk is, deze fondsen kunnen niet apart aangeschreven worden.

Het echtpaar Beusmans-Jeurissen ondersteunt mens, cultuur en natuur in de provincie Limburg, zodat Limburgers mee kunnen doen in hun provincie. Dit doen zij met financiele steun aan het Prins Bernhard Cultuurfonds, het Oranje Fonds, de Zonnebloem en het Limburgs Landschap.

Het echtpaar vertelt:

“Geluk is niet te koop, maar wij kunnen wel helpen anderen gelukkig te maken. Daarom steunen we deze goede doelen van harte.”

Artikel in De Limburger

Op 17 mei 2021 verscheen er een prachtig artikel, over de bijzondere donatie van het echtpaars Beusmans-Jeurissen aan onder andere het Cultuurfonds, in de krant De Limburger. 

"Het Sittardse echtpaar Beusmans-Jeurissen doneert een fors bedrag aan een aantal goede doelen. De vroegere eigenaren van hotel-restaurant Op de Vos willen zo met hun nalatenschap met name cultuur, natuur en sociale projecten in de regio steunen."


Door het Beusmans-Jeurissen Fonds gesteunde projecten

Zelf een fonds instellen?

Met een CultuurFonds op Naam kunt u veel betekenen voor cultuur en natuur in Nederland. Kies zelf een mooie bestemming voor uw geld. Er zijn vele mogelijkheden om een fonds op te zetten.

Meer weten