Coverfoto Mokums 2

Mokums Mecenaat

Van oudsher wonen er veel kunst- en cultuurliefhebbers in de Amsterdamse binnenstad. Zij hebben zich verenigd in een Geefkring bij het Cultuurfonds: Mokums Mecenaat. Doel is om samen kunst en cultuur in de Amsterdamse binnenstad te ondersteunen. Zowel ondernemers als particulieren kunnen zich aansluiten bij deze Amsterdamse Geefkring.

Unieke bijeenkomsten

Meedoen betekent geven. Maar betekent ook aansluiting bij het netwerk van het Cultuurfonds. Zeker twee keer per jaar worden leden uitgenodigd voor interessante en unieke bijeenkomsten of activiteiten, waarin Amsterdam steeds het decor is. Er is ook steeds voldoende ruimte en tijd om te netwerken.

Amsterdamse kunst & cultuur

Het Cultuurfonds heeft een unieke projectenportefeuille, waardoor er door onze leden steeds projecten uit verschillende disciplines gekozen worden voor ondersteuning door Mokums Mecenaat. Zie onderaan deze pagina welke projecten zijn ondersteund in Amsterdam. 

Meedoen?

Als individu sluit je je met een jaarlijkse gift van minimaal €250 aan bij Mokums Mecenaat. Door gebruik te maken van de periodieke schenkingsovereenkomst voor de duur van minimaal 5 jaar, is je gift volledig aftrekbaar van uw inkomstenbelasting.

Sluit je aan bij Mokums Mecenaat

Aanmelden

Kies in ons formulier voor een Periodieke Schenking voor "Een geefkring" en vervolgens voor "Mokums Mecenaat".

Mokums Mecenaat op bezoek bij Artis

Door dit fonds gesteunde projecten