Jong Mecenaat

Een fonds van een nieuwe generatie mecenassen die samen bijzondere projecten of talenten op het gebied van cultuur, natuur of wetenschap ondersteunen.


Geven & netwerken

Meedoen betekent geven! Maar meedoen betekent ook je aansluiten bij het netwerk van het Cultuurfonds: je wordt minimaal drie keer per jaar uitgenodigd voor een evenement waarbij actuele projecten door de makers worden toegelicht.

Holland Festival: Lucas en Arthur Jussen

Bij het volgende event voor Jong Mecenaat zijn we op zaterdag 24 juni tijdens het Holland Festival te gast bij een concert van Lucas en Arthur Jussen in het Concertgebouw in Amsterdam. Uitgevoerd wordt Karlheinz Stockhausens Mantraeen compositie voor twee ­piano’s, live elektronica en slagwerk. De broers Lucas en Arthur Jussen spelen hun interpretatie van deze mijlpaal uit de muziekgeschiedenis.

Belastingvoordeel

Door periodiek te schenken wordt je gift aftrekbaar. Afhankelijk van je inkomen komt een gift van € 100 bruto dan neer op € 59 of € 48 netto per jaar. 

Bereken je belastingvoordeel

 

Voor vragen, neem contact op met:
Mathilde Stuyling de Lange
Adviseur mecenaat
020 520 6175
M.StuylingdeLange@cultuurfonds.nl

Aanmelden

Aanmelden voor Jong Mecenaat kan door donateur te worden voor € 100 per jaar, onder vermelding van Geefkring Jong Mecenaat, of door de periodieke schenkingsovereenkomst voor vijf jaar in te vullen.