Winactie: Stadsvernieuwing in Rotterdam

Rotterdam is misschien wel de meest interessante stad van Nederland als het gaat om stadsvernieuwing. Het inspirerende boek 'Stadsvernieuwing in Rotterdam', uitgegeven door NAi boekverkopers, geeft inzicht in de ontwikkelingen in vijf stadsvernieuwingswijken tussen 1970 en 1990. Wij hebben 5 exemplaren te vergeven!

Bekijk actie
Landelijkgeschiedenis & letteren

Oorlog in mijn buurt

Ontmoetingen tussen jong en oud over de Tweede Wereldoorlog

Bekijk project
Noord-Hollandmuziektheater, dans en film

Ritratto: Online Opera Première

Bekijk project
Landelijkbeeldende kunstgeschiedenis & letteren

Podcast: Radio Einstein

Bekijk project

Houd cultuur levend, juist nu

Het Prins Bernhard Cultuurfonds gaat samen met andere cultuurfondsen in Nederland én met de overheid de cultuursector helpen in deze moeilijke tijd waarin musea gesloten zijn, theatervoorstellingen, concerten en festivals voorlopig niet doorgaan en ook veel mooie natuurprojecten vertraging oplopen. Inzet is een bijdrage te leveren aan het continueren van de mooie, creatieve, troostende, verpozende, verrijkende en verbindende waarde van cultuur en natuur.

Meer over wat we doen
 
"Mijn hart bloedt. De sector heeft het moeilijk en er is vooral behoefte aan liquiditeit. Daarom is het Cultuurfonds op dit moment coulant met het uitbetalen van eerder toegezegde bedragen: Ook als een evenement of project niet (geheel) door kan gaan proberen we bepaalde kosten toch te vergoeden, waarbij we ook aandacht vragen voor betaling van zzp’ers."
Adriana Esmeijer
Directeur
Lees meer

Direct geven

Wilt u ook iets teweeg brengen voor cultuur, natuur of wetenschap? U kunt direct een donatie doen via iDEAL.

Liever op een andere manier geven?Andere geefvorm

Aanvragen

Een mooi project voor cultuur, natuur of wetenschap? Het Cultuurfonds heeft vele fondsen, beurzen en stipendia voor zowel amateurs als professionals.

Ik wil een aanvraag doen

Blijf altijd op de hoogte

Altijd het laatste nieuws over cultuur en natuur