Aahhh..!

In het Onderwijsmuseum in Dordrecht is de tentoonstelling Aahhh..! te zien. Een tenoonstelling over lichaam, seksualiteit, gender en consent.

De tentoonstelling kreeg € 10.000 van het Cultuurfonds Zuid-Holland.

Kolonialisme en Rotterdam

De tentoonstelling Kolonialisme en Rotterdam in Wereldmuseum Rotterdam toont hoe de wereldwijde erfenis van kolonialisme doorwerkt in de stad en waar lokale, nationale en internationale geschiedenissen samenkomen.

De tentoonstelling kreeg € 10.000 van het Cultuurfonds Zuid-Holland.

Pioniers: Fotografie door vrouwen

In het Nationaal Archief in Den-Haag is Pioniers: Fotografie door vrouwen te zien. In deze tentoonstelling wordt aan de hand van foto’s uit de 19e eeuw tot en met de jaren 90 van de 20e eeuw getoond dat vrouwen in alle tijden en genres als pioniers in de fotografie werkzaam waren.

De tentoonstelling kreeg € 30.000 van het Cultuurfonds.

Picasso, magisch keramist

In het Royal Delft Museum is de tentoonstelling Picasso, magisch keramist te zien. Pablo Ruiz Picasso ontwikkelde zich van impressionistisch schilder tot keramist. Geen andere kunstenaar wisselde zo makkelijk van medium: van olieverf naar hout of brons, grafische technieken of glas en natuurlijk keramiek. De keramische werken geven inzicht in Picasso’s veelzijdigheid als keramist en zijn ondernemersgeest doordat hij naast unieke exemplaren, ook diverse series ontwikkelde.

De tentoonstelling kreeg € 25.000 van het Cultuurfonds.

Ook een bijdrage ontvangen voor jouw tentoonstelling?

Bekijk de mogelijkheden!