Pauline Fonds

Stimuleert cultuur-, muziek- en natuureducatie voor kinderen en jongeren. Het gaat om laagdrempelige en kleinschalige projecten waarbij actieve deelname belangrijk is.
Pauline Fonds

Paul en Caroline hebben samen het Pauline Fonds ingesteld. 'Wij zijn geïnteresseerd en betrokken bij cultuur. Regelmatig bezoeken we concerten en theatervoorstellingen als we niet aan het zeezeilen zijn. Graag dragen we bij aan de voorlichting en educatie van jongeren op de terreinen die ons aan het hart gaan, zoals Cultuur (muziek) en Natuur (dieren). Kleinschaligheid en duurzaamheid zijn voor ons belangrijk. We bezoeken met plezier de door ons ondersteunde projecten. Daarbij komen we in het hele land.'

De wijkmuzikanten, Den Haag

Voor CultuurFondsen op Naam gelden dezelfde richtlijnen als voor het Cultuurfonds. Na ontvangst van een aanvraag bekijkt het Cultuurfonds of ondersteuning uit een van de CultuurFondsen op Naam mogelijk is, deze fondsen kunnen niet apart aangeschreven worden.

Door het Pauline Fonds gesteunde projecten

Zelf een fonds instellen?

Met een CultuurFonds op Naam kunt u veel betekenen voor cultuur en natuur in Nederland. Kies zelf een mooie bestemming voor uw geld. Er zijn vele mogelijkheden om een fonds op te zetten.

Meer weten