Op scherp

Op scherp in het Centraal Museum Utrecht onthult de grenzen tussen illusie en werkelijkheid door de magie van fotorealisme te vieren met immense schilderijen die zo levensecht zijn dat ze foto's lijken. Verken de verhalen achter deze prachtige werken van oude en nieuwe generaties kunstenaars en ontdek hoe ze de beeldcultuur bevragen.

De tentoonstelling kreeg € 25.000 van het Cultuurfonds.

Voor de vlam

De tentoonstelling Voor de Vlam in het Glasmuseum Leerdam is een eerbetoon aan het vakmanschap van glasinstrumentmaker Edwin Dieperink.

De tentoonstelling kreeg € 15.000 van het Cultuurfonds.

De Schepping van de Wetenschap

De Schepping van de Wetenschap in Museum Catharijneconvent in Utrecht belicht de complexe relatie, de botsingen en beïnvloeding, tussen religie en wetenschap door de eeuwen heen.

In de voetsporen van Willem van Leusden

De tentoonstelling In de voetsporen van Willem van Leusden vindt plaats in het Vechtstreekmuseum in Maarssen. De tentoonstelling neemt je mee op een ontdekkingsreis naar Van Leusdens veelzijdigheid, met schilderijen en etsen, en door middel van verhalen en beelden. Bijzondere vriendschappen van Van Leusden met andere kunstenaars (Rietveld, El Lissitzky en Moesman) spelen daarbij een belangrijke rol.

De tentoonstelling kreeg € 1.150 van het Cultuurfonds Utrecht.

Zaaloverzicht Foto Jeffrey Steenbergen
De Schepping van de Wetenschap. Foro Jeffrey Steenbergen.

Ook een bijdrage ontvangen voor jouw tentoonstelling?

Bekijk de mogelijkheden!