Cultuurloket DigitAll is open!

Cultuurloket DigitALL is open! Theaters, filmtheaters, muziekpodia, musea, festivals en producenten: heb je plannen om je publieksbereik te verbeteren door de inzet van digitale technologie, en zoek je ondersteuning? Dien dan een aanvraag in bij Cultuurloket DigitALL.
1 september 2022
Cultuurloket DigitAll is open!

Cultuurloket DigitALL is een privaat-publiek initiatief met als doel de culturele sector sterker en weerbaarder te maken, in de vorm van een driejarig programma rondom de toepassing van digitale technologie. Tijdens de coronacrisis hebben veel podia, producenten en musea digitale technologie gebruikt om het contact met het publiek te behouden en te versterken. Cultuurloket DigitALL helpt culturele instellingen om de kansen die digitale technologie biedt, te blijven verzilveren.

Culturele organisaties uit een van de in aanmerking komende categorieën (theaters, filmtheaters, muziekpodia, musea, festivals en producenten) kunnen nu direct een aanvraag indienen bij Cultuurloket DigitALL. Samen met onze adviseurs en kennispartners bekijken we of en hoe we je kunnen ondersteunen: door het delen van expertise in combinatie met een ontwikkel- of projectbijdrage tot €250.000. We geven voorrang aan projecten waarbij culturele instellingen samenwerken, omdat ons doel is om zoveel mogelijk instellingen verder te helpen, en we geloven in de kracht van samenwerking.

Meer weten?

Cultuurloket DigitALL is een digitaal loket voor grote én kleine culturele instellingen die hun contact met het publiek willen versterken door middel van digitale technologie. Met dit loket zetten de zeven private fondsen, waaronder het Cultuurfonds, en de VriendenLoterij hun unieke samenwerking voort die ze voor coronanoodfonds Kickstart Cultuurfonds in 2020 zijn aangegaan, nu samen met de Gemeente Amsterdam.  

Kijk hier voor meer informatie.